Promotie van jouw product of dienst

Leukvoorkids.nl is een website voor kids en hun ouders, boordevol kleurplaten, creatieve ideetjes, wallpapers, online spelletjes, tips voor een gezinsuitje en nieuwtjes op het gebied van speelgoed, computergames, film & televisie. De primaire doelgroep van leukvoorkids.nl zijn kinderen tot 14 jaar en hun ouders.

Met meer dan 175.000 unieke bezoekers en 750.000 pageviews per maand is leukvoorkids.nl één van de grootste websites voor kinderen & ouders in Nederland en België. Het is onze ambitie om leukvoorkids.nl door te laten groeien naar een bereik van 250.000 maandelijkse bezoekers en 1.250.000 pagina-impressies.

71% van de bezoekers komt uit Nederland, 24% uit België. Tijdens hun bezoek aan leukvoorkids.nl bekijken bezoekers gemiddeld zo’n drie tot vier pagina’s. 30% van de bezoekers van leukvoorkids.nl keert terug op de website.

Leukvoorkids.nl is een responsive website, wat betekent dat de website op zowel desktop computers, tablets en smartphones prima te gebruiken is. 80% van de gebruikers bezoekt de leukvoorkids.nl website vanaf een desktop computer.

Wil je jouw product of dienst op deze website onder de aandacht brengen? Dat kan. We bieden diverse mogelijkheden om je product of dienst te promoten.

Advertorial

Lever de informatieve tekst en het beeldmateriaal aan voor een advertorial die op de website geplaatst wordt. De advertorial wordt als uitgelicht item geplaatst en run-on-site getoond. Nieuwsgierig? Informeer naar de mogelijkheden.

Erop uit vermelding

Op deze website vind je een aantal leuke uitjes voor kids en hun ouders. Wil je ook met jouw gezinsuitje of -evenement worden vermeld op de Leuk voor kids website? Dat kan! Lees meer over de gratis basisvermelding en de premium plusvermelding van een uitje.

Banneradvertentie

Het plaatsen van een banner met je advertentietekst, beeldmateriaal of filmpje op leukvoorkids.nl behoort tot de mogelijkheden. Ondersteunde advertentieformaten zijn onder andere blokken met een grootte van:

  • leaderboard— 728 x 90 pixels
  • billboard— 970 x 250 pixels
  • wide skyscraper — 160 x 600 pixels
  • half page skyscraper — 300 x 600 pixels

Nieuwsgierig? Informeer naar de mogelijkheden. Vermeld in je informatie-aanvraag in elk geval de url van de landingspagina die je wil adverteren.

Het is momenteel helaas niet mogelijk om met een banneradvertentie te adverteren.