Promotie voor jouw product of dienst

Met zo’n 100 duizend bezoekers en 450 duizend paginaweergaven per maand is Leuk voor kids een goed bezochte website voor kinderen van 4 tot 14 jaar. Wil je jouw product of dienst op deze website onder de aandacht brengen? Dat kan. We bieden diverse mogelijkheden om je product of dienst te promoten.

 • Banneradvertentie
  Het plaatsen van een banner met je advertentietekst, beeldmateriaal of flashfilmpje op leukvoorkids.nl behoort tot de mogelijkheden. Ondersteunde advertentieformaten zijn onder andere blokken met een grootte van:

  • 728 x 90 pixels
  • 336 x 280 pixels

  Nieuwsgierig? Informeer naar de mogelijkheden. Vermeld in je informatie-aanvraag in elk geval de url van de landingspagina die je wil adverteren.

 • Review
  Heb je een — voor de doelgroep relevant — product dat je wil laten testen of reviewen? Stuur een sample van je product naar ons op en wij beoordelen in een review of jouw product het predikaat “leuk voor kids” waardig is. Product samples kun je verzenden aan:

  Leuk voor kids
  Land van Saaftinge 8
  8302 PE Emmeloord

 • Advertorial
  Lever de informatieve tekst en het beeldmateriaal aan voor een advertorial die op de website geplaatst wordt. De advertorial wordt op de voorpagina getoond.Nieuwsgierig? Informeer naar de mogelijkheden.
 • Erop uit vermelding
  Op deze website vind je een aantal leuke uitjes voor kids en hun ouders. Wil je ook met jouw gezinsuitje of -evenement worden vermeld op de Leukvoorkids website? Dat kan! Lees meer over de vermelding van een uitje.