Black Friday 2020 – de best speelgoed & games deals voor kids

Handig voor ouders & leuk voor kids:  rond de vierde vrijdag van november vind je op onze website toffe Black Friday deals voor kids. Dé kans om speelgoed, spelcomputers en games met hoge kortingen te scoren.

27 november 2020 = Black Friday

Black Friday is de vrijdag na Thanksgiving Day, een dag waarop veel Amerikanen traditiegetrouw beginnen met hun kerstinkopen. Dit jaar valt Black Friday op 27 november. Voor veel Amerikanen is het een vrije dag — in bijna de helft van de staten in de VS is het een officiële vakantiedag — die ze gebruiken om uitgebreid kerstinkopen te doen.

Op Black Friday lokken winkeliers het publiek naar hun winkels door hun producten aan te bieden met flinke kortingen. Voor de meeste van deze producten geldt dat ze de rest van het jaar niet tegen een lagere prijs worden aangeboden. Voor het winkelende publiek is Black Friday dan ook de uitgelezen mogelijkheid om gebruik te maken van interessante deals en aanbiedingen.

Check de Black Friday Speelgoed & Games Deals voor kids

Het ontstaan van Black Friday

Waar de naam Black Friday vandaan komt is niet met zekerheid te zeggen. Een theorie over het ontstaan van Black Friday is dat winkeliers in deze week voor het eerst in het jaar zwarte cijfers schrijven. In het verleden was het voor de boekhouding gebruikelijk om verliezen in rode cijfers te noteren en hun winsten in zwarte cijfers. Door de hoge omzet tijdens Black Friday zorgde deze dag dat er flinke bedrijfswinsten worden gemaakt en kon de zwarte pen eindelijk ter hand genomen worden.

Black Friday in Nederland

In Nederland mag Black Friday zich de laatste jaren stevig verheugen op een groeiende populariteit. Dat is begrijpelijk. Black Friday is erg handig als je lekker goedkoop aan je Sinterklaas- en kerstcadeautjes wil komen. Steeds meer Nederlandse winkels doen mee met Black Friday. Bij grote webwinkels als bol.com, Mediamarkt en Coolblue wordt gestunt met de prijs en vind je rond 27 november 2020 veel producten met interessante kortingen.