Burgers’ Zoo

Maak een bijzondere reis om de wereld in dierentuin Burgers’ Zoo.

In Burgers’ Zoo zitten de niet zomaar in een hok, maar verblijven in zogenaamde ‘ecodisplays’. Dieren en planten leven net als in het echt. De omgeving waar ze vandaan komen is zo precies mogelijk nagebouwd. Dieren laten daardoor hun natuurlijke gedrag zien.

Regenwoud

In Burgers’ Bush vinden bezoekers s’werelds grootste overdekte regenwoud waarin duizenden zoogdieren, vogels, reptielen en vissen leven. Het is even wennen aan de hoge temperaturen en de hoge luchtvochtigheid, maar het is adembenemend wat er allemaal te zien is. Baan jezelf een weg door de dichte plantengroei en langs watervallen.

Woestijn

De Burgers’ Desert is een dorre plek. Klauter over de rotsen en ontdek dat deze woestijn meer huisvest dan alleen zand en kamelen. Pas op voor de slangen, vogelspinnen en cactussen en kom erachter dat er ergens in deze woestijn ook nog een oase te vinden is.

Oceaan

Via een tropisch strand loop je bijna het water in! Maar pas op, in dat water zitten ook haaien en enorme Napoleonvissen. Bekijk ook de prachtige koraalriffen en bijzondere tropische vissen.