Over de Leuk voor kids website

Leukvoorkids.nl werd in een ver & donkergrijs verleden als hobby-website gestart. Sindsdien is Leuk voor kids uitgegroeid tot een druk bezochte website. Elke maand komen zo’n 175 duizend personen langs op Leuk voor kids die samen meer dan 750 duizend pagina’s bekijken.

(Nog) niet de grootste. Maar wellicht wel de beste!

Leuk voor kids wil heel graag tot één van de beste kinderwebsites in het Nederlandse taalgebied gerekend worden. Met content die geschikt is voor de primaire doelgroep, kinderen van 8 tot 14 jaar. Ook voor jongere kids is er trouwens heel veel leuke inhoud te vinden. Zij zullen wellicht de hulp van een ouder / volwassene kunnen gebruiken bij het bezoek aan de website.

Vooral de ruime, gestaag groeiende keus aan mooie kleurplaten mag zich verheugen in de aandacht van onze bezoekers. Da’s niet zo gek. Inmiddels staan er meer dan 20.000 kleurplaten over allerlei onderwerpen op de website. Deze zijn trouwens niet alleen leuk voor kids, ook voor tieners en volwassenen hebben we heel veel uitdagende kleurplaten van goede kwaliteit.

De payoff van leukvoorkids.nl is Leuk voor kids: boordevol creatieve ideetjes, kleurplaten, wallpapers en spelletjes voor kids. Creatief. Leuk. We doen onze uiterste best om aan deze ambitie tegemoet te komen.

Techno babble

Voor de liefhebber: Leuk voor kids draait al jaren op een cPanel Blade VPS. De pagina’s worden gereserveerd door een Apache webserver. Met een MySQL/MariaDB database en het pijlsnelle Nginx als reverse proxy. Da’s (met kudos aan Engintron) een superhandige config om de performance van een goed bezochte WordPress website te waarborgen. Tot slot, ook Cloudflare helpt een handje om de druk op de Leuk voor kids server te offloaden. Een paar honderd concurrent users zijn dan ook geen probleem voor de Leuk voor kids website.

Leuk voor kids is met moderne browsers getest onder Windows, Mac OSX en Linux. Het resultaat is behoorlijk. Over het algemeen gedraagt deze website zich — als de betreffende browser zich enigszins aan de W3C specificaties houdt — niet al te bokkig. Bovendien is leukvoorkids.nl responsive, wat betekent dat-ie ook op een smartphone of tablet goed te gebruiken is. Da’s ook geen overbodige luxe. Zo’n 20% van de bezoekers komen langs op Leuk voor kids met een tablet of een smartphone.

Vragen of opmerkingen

Wil je contact met ons opnemen? Da’s geen probleem. Stuur ons een berichtje via het contactformulier als je een vraag of opmerking hebt of een probleem wilt melden. We doen ons best om je van een passend antwoord te voorzien.

Ben je op zoek naar mogelijkheden om jouw product of dienst promoten? Dat kan. We bieden diverse mogelijkheden om jouw product of dienst op Leuk voor kids onder de aandacht te brengen.