Vampierzusjes DVD-box winactie

23 jul 2016

De Vampierzusjes zijn terug voor een nieuw smakelijk avontuur in film Vampierzusjes 2 – Vleermuizen in je buik!

Twee jaar na hun verhuizing uit Transsylvanië zijn Dakaria en Silvania Tepes helemaal gewend aan het rustige dorpje Bindburg: ze halen goede cijfers op school en zijn beste vrienden met Helene en Ludo. Silvania heeft zelfs een liefje, zijn naam is Jacob. Dakaria heeft haar oog laten vallen op Murdo, de mysterieuze zanger van haar favoriete band Krypton Krax. Wanneer de zusjes horen dat Krypton Krax in de buurt zal optreden besluiten de zusjes om ‘s nachts stiekem het huis uit te sluipen en naar het concert te vliegen, ondanks het verbod van haar ouders.

Op het concert komt Silvania oog in oog te staan met de gevaarlijke Xantor, de manager van de band en tevens een oude bekende van hun ouders. Xantor heeft nog een appeltje met hen te schillen en zint op wraak! Wanneer Dakaria wordt ontvoerd, moet Sylvania, samen met haar vrienden er alles aan doen om haar zusje te redden uit de handen van het kwaad …

Vampierzusjes 2 – Vleermuizen in je buik is vanaf 28 juli 2016 in de Nederlandse filmzalen te zien.

DVD-box winactie

Als voorproefje op de Vampierzusjes 2 film geven we DVD boxen weg, met daarop maar liefst drie toffe familiefilms: Vampierzusjes, Heksje Lilly 2 en Yoko.

DVDbox: Vampierzusjes, Yoko en Heksje Lilly

Yoko

Pia vindt het heerlijk om in haar boomhut te zitten. Maar zij is blijkbaar niet de enige die zich daar graag verstopt: op een dag vindt ze er ineens een raar wit wezentje. Een spannende ontdekking natuurlijk. Want wat voor dier is dit in vredesnaam? Geen hond en ook geen aap. Nee, het is een kleine witte yeti uit de Himalaya.

Vampierzusjes

De zusjes Dakaria and Silvania Tepes, 12 jaar oud, zijn allebei half-vampiers. Dat zit zo: hun moeder is honderd procent mens, hun vader is een volbloed vampier. Aan moeder zie je niks bijzonders, maar vader en dochters zijn opvallend bleek. En ze dragen nog vreemde kleren ook. Het is geen toeval dat de meisjes zijn opgegroeid in Transsylvanië, het land van Dracula. Maar nu, na al die jaren, wil moeder ook wel eens in een wat vrolijker omgeving wonen.

Heksje Lilly 2

De postbode brengt een bijzondere brief voor Lilly. Wat zou erin staan? Snel maakt Lilly de envelop open. “Zeer geëerde superheks Lilly,” leest ze, “wij hebben een groot probleem. De Koninklijke troon van ons land is betoverd. Kun jij ons alsjeblieft helpen?”.

Meedoen

We geven drie DVD-boxen weg. Om mee te doen vul je het onderstaande formulier in. Uit de inzendingen kiezen we de drie gelukkige winnaars. Meedoen kan tot 1 september 2016.

Deze winactie is inmiddels afgelopen. Je kan niet meer meedoen. Regelmatig organiseren we winacties op Leuk voor Kids. Dus hou onze website goed in de gaten!

Reageer

Ik heb de Privacyverklaring gelezen en geaccepteerd.

Zelia Kockx ~ op 27 oktober 2018 om 11:54

ik dat ik win want ik vind vampieren leuk