Win de LEGO Friends Seizoen 3 DVD

5 apr 2017

Vanaf 5 april 2017 in de winkel: de LEGO Friends Seizoen 3 DVD.

In het derde seizoen van LEGO Friends ga je mee op avontuur met de vijf vriendinnen Mia, Emma, Stephanie, Andrea en Olivia in Heartlake City. In het levendige en prachtige Heartlake City wonen vijf vriendinnen: Olivia, Stephanie, Andrea, Mia en Emma. Samen beleven zij avonturen, hebben ontzettend veel pret, doen ontdekkingen, bedenken slimme oplossingen en zingen liedjes. Of een van hen nu klassenhoofd wil worden, per ongeluk een bericht verstuurt of heel erg veel waardering krijgt: samen kunnen de meiden iedere uitdaging aan!

In dit gloednieuwe avontuur doen de vriendinnen mee aan een schoolwedstrijd om kans te maken om echte dolfijnen te gaan zien, maar niet alles verloopt volgens plan. De meisjes komen erachter dat sommige dolfijnen in gevaar zijn, dus combineren ze hun verschillende interesses en gezamenlijke creativiteit, maar lukt het hen om de dolfijnen te redden?

Doe mee en win de DVD

Op leukvoorkids.nl geven we 2x de DVD van LEGO Friends Seizoen 3 weg.

Wil je kans maken op deze DVD? Geef antwoord op de vraag ‘Wie van de LEGO Friends geen vlees eet’ om mee te doen met de winactie. Meedoen kan tot en met vrijdag 5 mei 2017.

Deze winactie is inmiddels afgelopen. Je kan niet meer meedoen. Regelmatig organiseren we winacties op Leuk voor Kids. Dus hou onze website goed in de gaten!

Reageer

Ik heb de Privacyverklaring gelezen en geaccepteerd.

nathalie ~ op 21 april 2017 om 17:10

ik hoop zo dat ik win!!!!!!!!!!!!!!!!!!!