Alex Kidd is terug in Miracle World DX

24 Jun 2021

De iconische Alex Kidd is terug! Spring in de wereld van wonderen en beleef deze ervaring zoals je hem nog nooit eerder hebt gezien.

Met nieuwe HD-graphics, gameplay en animatieverbeteringen herontdek je alle niveaus van het originele spel, evenals nieuwe hoofdstukken die het verhaal van Alex Kidd uitbreiden. Versla de kwaadaardige Janken de Grote en red de inwoners van Radaxian voor eens en voor altijd! De wereld heeft een held nodig. Waar wacht je nog op?

Retro modus

Herbeleef de legendarische gevechten met de Boss Rush-modus! Neem het op tegen de legendarische Gooseka, Chokkina, Parplinet Janken de Grote in non-stop eindbaasgevechten. Dompel jezelf onder in een 8-bit wereld met de Retro-modus. Je kunt op elk moment tijdens het spel overschakelen van verbeterde grafische modus naar originele stijl.

In het kort

  • A Legend Reborn – Dompel jezelf onder in de wereld van Alex Kidd in Miracle World met prachtige nieuwe graphics en soepelere en nauwkeurigere bediening.
  • Nostalgie wint altijd – ga met een druk op de knop terug naar de jaren 80. Schakel van HD graphics naar 8-bits en andersom.
  • Nieuwe levels – Speel nieuwe levels die het verhaal van het originele spel uitbreiden.
  • Alternatieve Boss Battles – Nieuwe en verbeterde Boss Fight-mechanica met meer intuïtieve gevechten.