Sinterklaas kleurplaten (98)

Print een mooie Sinterklaas kleurplaat om in te kleuren en aan de Sint te geven.

Is het de leukste tijd van het jaar van het jaar aangebroken en is het de hoogste tijd om je schoen te zetten? Maak een kleurplaat voor de Sint. Misschien zit er morgenochtend wel een handvol pepernoten, een chocoladeletter of een ander kadootje in je schoen!

Hieronder vind je een heleboel (bijna honderd!) superleuke afbeeldingen die met 5 december te maken hebben. De pakjesboot, Pieten, het paard Amerigo en natuurlijk de Goede Sint zelf. Er zitten ook gemakkelijke kleurplaten tussen voor de allerkleinsten. Voor elk wat wils dus. Veel kleurplezier!

Meer leuke weetjes over Pakjesavond en allerlei dingen over het feest van Sint Nicolaas — zoals Sinterklaasgedichten, knutsels, spelletjes en Sint Nicolaasliedjes — kom je hier tegen:

Themablad Sinterklaas is jarig

Sinterklaas kleurplaten

  • Diverse bronnen
  • CC0 (de maker publiceerde zijn of haar werk in het publiek domein) of gebruiksrecht is niet bekend
Linda van Rozendaal ~ op 1 december 2020 om 11:32

Goedemorgen, Wij zijn een gratis huis-aan-huis weekblad in de regio Heiloo, Noord-Holland. In onze krant van morgen zouden wij graag een sinterklaaskleurplaat plaatsen. Mogen wij een van uw kleurplaten publiceren (uiteraard met bronvermelding www.leukvoorkids.nl) In verband met onze deadline hoor ik het graag zo spoedig mogelijk. Hartelijke groet, Linda van Rozendaal Redactiechef Uitkijkpost Media bv

Eline voeten ~ op 1 december 2015 om 18:01

jullie hebben leuke kleurplaten maar sommige zijn moeilijk voor kinderen onder de vier