Shopkins. Alle gekke boodschappen verzamelen!

30 Apr 2016

Het lijkt erop dat na de Trash Pack figuurtjes het nu de beurt is aan de Shopkins populaire speelgoedpoppetjes om populaire verzamelitems gaan worden.

Wat zijn Shopkins?

Shopkins zijn lollige, vriendelijke figuurtjes van plastic in de vorm van supermarkt boodschappen. Shopkins zijn maar ieniemienie klein, ze zijn niet groter dan zo’n twee centimeter.

De meeste Shopkins zijn van het type levensmiddel. Zoals een appel, een aardbei of een reep chocolade. Maar er zijn ook Shopkins die behoren tot de schoonmaakmiddelen of spullen om te bakken. En je hebt manden en tassen. In totaal zijn er wel zo’n 30 categorieën Shopkins. Niet alle Shopkins zijn even gemakkelijk te verkrijgen. Sommige zijn behoorlijk zeldzaam.

Behalve dat je Shopkins kan verzamelen (en ruilen natuurlijk) kun je er ook mee spelen. Je kan bijvoorbeeld een winkeltje beginnen.

Shopkins op YouTube

Van de Shopkins zijn ook allerlei korte filmpjes op YouTube te vinden. Zoals deze, waarin Chocoletter en Appelbloesem samen met Aardbeitje een berg beklimmen:

https://youtu.be/GLt4b9HqCMU

Meer lezen over de Shopkins

Nananda Toys ~ op 17 February 2017 om 21:20

Wij hebben de allernieuwste Shopkins. Uniek in Nederland en België. Niet verkrijgbaar bij de grote bekende speelgoedwinkels. Neem eens een kijkje mocht je interesse in Shopkins hebben.