Avatar: The Last Airbender: Quest for Balance

23 Sep 2023

Mindscape, Bamtang Games en GameMill Entertainment lanceren Avatar: The Last Airbender: Quest for Balance. In deze solo en co-op action-adventure game beleven spelers het epische avontuur van de bekroonde, originele Nickelodeon-serie Avatar: The Last Airbender. Het spel is nu verkrijgbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4,  Nintendo Switch en pc via Steam.

Herbeleef onvergetelijke momenten uit de Avatar-serie en baan jezelf een weg door leuke en uitdagende puzzels die gebaseerd zijn op de vier elementen: water, aarde, vuur en lucht. Verken daarnaast belangrijke locaties in de vier naties terwijl je iconische personages ontmoet, missies voltooit, je vaardigheden verbetert en de tegenstanders van de Vuurnatie verslaat.

Spelers hebben de mogelijkheid dit avontuur alleen te beleven of samen met een vriend in lokale of online co-op. Daarbij is er keuze uit maar liefst negen verschillende personages. 

Gameplay

In Avatar: The Last Airbender: Quest for Balance vind je onder andere de onderstaande kenmerken:

  • Omarm je lot en beleef het originele avontuur van Aang. Speel wanneer je maar wilt een van de 18 spannende hoofdstukken om je favoriete momenten uit de serie opnieuw te beleven.
  • Verken de wereld van Avatar en reis alleen of samen met een vriend in lokale of online co-op af naar de vier naties. Kies daarbij uit negen verschillende personages, waaronder Aang, Toph, Sokka en Katara. 
  • Beheers de elementen door complexe puzzels te voltooien en de unieke vaardigheden van water, aarde, vuur en lucht te gebruiken.
  • Herstel het evenwicht in de wereld door je verbeterde vaardigheden van de vier elementen te gebruiken en versla vijandige soldaten van de Vuurnatie met een mix van verschillende aanvalscombo’s. 

Beschikbaarheid en prijs

Avatar: The Last Airbender: Quest for Balance is verkrijgbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch en pc via Steam. De adviesprijs is € 49,99.