Bakugan: Champions of Vestroia

13 Jul 2020

Warner Bros. Interactive Entertainment heeft de lancering van Bakugan: Champions of Vestroia aangekondigd. Een gloednieuw avonturenspel boordevol actie dat vanaf 4 november 2020 exclusief verkrijgbaar is voor Nintendo Switch. De videogame borduurt voort op de populaire wereldwijde Bakugan-franchise, in navolging van de spannende anime tv-serie, het innovatieve speelgoed, het kaartspel en meer.

De Bakugan: Champions of Vestroia videogame neemt spelers mee op een reis door een origineel verhaal dat voortborduurt op de populaire tv-serie en speelgoedfranchise. Spelers kunnen hun Brawler aanmaken en naar wens aanpassen om als menselijke partner te strijden aan de zijde van de mysterieuze, buitenaardse Bakugan.

Vecht het uit met meer dan 80 verschillende Bakugan, zoals de legendarische Leonidas. Bakugan: Champions of Vestroia is vanaf 4 november verkrijgbaar voor de Nintendo Switch.

De game omvat een volledig te navigeren 3D-wereld, verdeeld in verschillende districten met elk een eigen gevechtsarena. Spelers kunnen communiceren met andere personages, missies ondernemen en op verkenning gaan met hun Bakugan-vrienden. Verder kunnen ze hun gevechtsvaardigheden online 1-op-1 meten met vrienden of spelers van over de wereld om zo de ware Kampioen van Vestroia te worden.

Bij de lancering is ook een fysiek Deluxe-pakket verkrijgbaar met daarin de videogame, een exclusieve Ultima Dragonoid die in een Bakugan verandert, een ruilkaart, een magnetische sleutelkaart en twee krachtige BakuCores.