Beleef nieuwe avonturen met Whisper: De komst van Ari

13 Feb 2019

Na de succesvolle release van de game Whisper in de zomer van 2018, presenteert spelmaker Mindscape nu het nieuwe avontuur van de populaire game: Whisper: De komst van Ari. De game is vanaf 4 april 2019 verkrijgbaar voor PlayStation 4 en Nintendo Switch. Maak kennis met nieuwe personages, avonturen, locaties en wedstrijden.

De spelers maken kennis met de wees Ari, die van het ene pleeggezin naar het andere is gestuiterd voordat ze bij het landgoed Kaltenbach aankwam. Eenmaal daar vormt ze een speciale band met de zwarte hengst, Whisper (Stormwind), die een schaduw is van zijn vroegere zelf als gevolg van een traumatische ervaring. In de rol van Ari nemen de spelers een groot aantal taken op zich. Ze nemen het op tegen de ambitieuze Isabelle en de genadeloze paardendokter Thordur en helpen uiteindelijk Whisper (Stormwind) te herstellen van zijn trauma en zijn vroegere kracht te herwinnen. Ari moet niet alleen goed kunnen rijden, maar ook bewijzen dat zij overweg kan met pijl en boog.

Ontdek samen met Ari het bevrijdende gevoel van paardrijden in de adembenemende paardensimulatie Whisper: De komst van Ari. Het spel is gebaseerd op de legendarische Stormwind- film -en boekenreeks. Met deze nieuwe opties zijn er een tal van spannende mogelijkheden om missies te voltooien. Pijl en boog kan niet alleen gebruikt worden op de rug van je heldhaftige paard, maar ook te voet.

Spel kenmerken

  • Volledig Nederlands ondertiteld en voorzien van Nederlandstalige schermtekst
  • vijf gevarieerde hoofdmissies en 30 extra missies
  • Ontdek het spannende verhaal over het landgoed van Kaltenbach, op de rug van je paard of te voet
  • Nieuwe spannende spelmogelijkheden, zoals pijl en boog
  • Een wereld vol adembenemende schoonheid met tal van mooie, onontdekte gebieden
  • Nieuwe karakters staan klaar om je te helpen.
  • Er zijn talloze beloningen en collectibles te vinden in de game

Adviesprijs: €39,99
Taal: Nederlands en Engels

Koop bij bol.com