Betoverende familievoorstelling Het Zwanenmeer in het Zuiderstrandtheater

6 Feb 2020

Zondag 23 februari om 11.00 én 13.00 uur in het Haagse Zuiderstrandtheater: de betoverende familievoorstelling Het Zwanenmeer (4+). Acteurs, poppen, fantasievolle animaties en het Residentie Orkest onder leiding van Sander Teepen brengen het romantische sprookje op muziek van Tsjaikovski tot leven.

Met een prins, een boze tovenaar, een onschuldig meisje en een gedaantewisseling heeft het wereldberoemde verhaal van Het Zwanenmeer alle elementen van een klassiek sprookje. De mooie Odette is door de tovenaar in een zwaan veranderd. ’s Nachts neemt ze weer haar ware gedaante aan en ziet de prins wie ze werkelijk is. Hoe loopt het verhaal af?

Maandenlang hebben drie acteurs, regisseur Fons Merkies en vormgever Cynthia Borst gewerkt aan de prachtige animaties voor deze heerlijke familievoorstelling. In een soort kijkdoos met prachtige landschappen, zwanen en andere figuren, die je zowel live op het toneel als geprojecteerd op het grote doek kunt zien, spelen de acteurs de hoofdrollen in het meeslepende sprookje, dat muzikaal wordt begeleid door het voltallige Residentie Orkest.