Billys Day Out Festival

24 Jul 2013

Stichting Billys Playground uit Den Bosch organiseert van 26 tot en met 28 juli 2013 op Landgoed Beukenrode in Doorn de 2e editie van het Billys Day Out Festival. Billys Day Out is een unieke belevenis voor het hele gezin waar muziek, beweging, mode, cultuur, ontspanning en culinair genieten centraal staan.

Het festival

Gedurende het festival zal de bosrijke omgeving van Landgoed Beukenrode in Doorn een transformatie ondergaan. Op het landgoed zijn meerdere activiteiten voor kinderen waaronder een disco, optredens, creatieve workshops, sport en een mooie veilige speelruimte. Op het buitenterrein is ook een buitenmarkt waar locale bedrijven hun producten etaleren en verkopen. Daarnaast is er een uitgebreid loungegedeelte waar iedereen kan genieten van een hapje en een drankje. Alle activiteiten worden op een educatief verantwoorde manier aangeboden en zijn geschikt voor kinderen t/m 12 jaar.

Het festivalterrein is 26 t/m 28 juli geopend van 12:00 tot 20:00 uur, entree € 7,50 per persoon. Kaarten zijn te koop bij de VVV Utrechtse Heuvelrug en de website. Per dag zijn maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

Voor het hele gezin

Als ouder is persoonlijke ontwikkeling en “me time”, naast het gezin, steeds belangrijker. Voor veel ouders is het een hectische tijd waar ze ouderlijke taken en werk combineren in een voor hun meest optimale vorm. Carl Mills en Koen Crommentuijn, oprichters van dit evenement, hebben zorgvuldig nagedacht om deze behoeften te combineren in een festival.

Door niet alleen de kinderen, maar zeker ook de ouders een plezierige dag bezorgen, onderscheidt Billys Day Out van andere kinderfestivals:

Met het festival willen wij ouders en kinderen dichter bij elkaar brengen in een omgeving waar er echt genoten kan worden als gezin. Terwijl kinderen spelen of bezig zijn met een creatieve workshop, is er ontspanning voor vaders door bijvoorbeeld een biertje te drinken in de lounge en voor moeders door te winkelen bij de locale winkeltjes in de buitenmarkt.