Binnenkort op Boomerang: Dorothy en de Tovenaar van Oz

5 Oct 2017

Op 16 oktober presenteert Boomerang de gloednieuwe animatieserie Dorothy en de Tovenaar van Oz. Ga mee op avontuur met Dorothy en haar vrolijke vriendjes.

Het verhaal speelt zich af kort nadat Dorothy en haar vrienden de boze heks van het Westen hebben verslagen en Dorothy wordt benoemd tot Prinses van Smaragdstad. Een rol die haar op het lijf geschreven is. Met haar beide voeten stevig in haar rode schoentjes, probeert Dorothy ieder probleem in het magische land van Oz op te lossen met enthousiasme, dapperheid en pit.

Dorothy’s verantwoordelijkheden en verplichtingen zijn niet gemakkelijk, want het land van Oz is chaotisch. Er wonen tovenaars, vliegende apen, heksen, dwergen en andere mysterieuze wezens. Vaak valt magie in de verkeerde handen en schiet Dorothy te hulp om Oz te redden en tot op de bodem uit te zoeken wie of wat de veroorzaker is van het onheil. Met haar bekende vrienden — Vogelverschrikker, Leeuw en Tinnen Man— aan haar zijde volgt ze het pad met de gele klinkers. Zo gaan ze op weg naar spannende avonturen die alleen in het prachtige land van Oz kunnen gebeuren.