Bioscooptip – hoe tem je een draak

22 Mar 2010

Van de makers van Shrek, Madagascar en Kung Fu Panda komt nu Hoe tem je een draak, een avontuurlijke komedie vol stoere Vikingen en wilde draken, naar het boek van Cressida Cowell.

Het verhaal
De hoofdpersoon is Hikkie — een jonge Viking van het eiland Berk, waar drakengevechten aan de orde van de dag zijn. Tijdens een inwijdingsritueel moet Hikkie bewijzen een waardig opvolger van zijn vader, het stamhoofd, te kunnen zijn. Maar als hij een gewonde draak tegenkomt en daar vriendschap mee sluit, zet dat zijn wereld op z’n kop.

Op het witte doek
How To Train Your Dragon
/ Hoe tem je een draak draait vanaf 31 maart 2010 in de bioscoop —in de originele of de Nederlands gesproken versie. Er is ook een 3D versie!

Bekijk de trailer van hoe tem je een draak of check de officiële website.

Kleurwedstrijd
Download een kleurplaat en doe mee met de kleurwedstrijd van Hoe tem je een draak.

Bente ~ op 9 March 2014 om 8:36

Hoe tem je een draak is cool, gaaf, vet goed gemaakt met mooie scènes een heel erg goed verhaal. Goeie muziek. PS ik kan aan niks anders meer denken dan HTJED* * Hoe Tem Je Een Draak

Bente ~ op 9 March 2014 om 8:32

! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! Wat Nynke stuurd klopt niet want ik ben de aller aller aller grootste Fan van heel het heelal. Want ik weet er alles over. Letterlijk ik heb de film echt heel erg vaak gekeken en de serie ook. Ik raad de film bij iedereen aan! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

Nynke ~ op 5 December 2011 om 16:53

Ik ben de grootste fan ter wereld! IK BEN EEN TROTS HTTYD VERSLAAFDE!

sidney ~ op 21 November 2010 om 9:11

ik vind deze film echt heeel vet hihi xxx sidney

Ezra ~ op 24 June 2010 om 15:57

Super leuk YO

sander ~ op 11 April 2010 om 19:39

Ik vind het gewoon heel erg leuk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!