Bliss is terug!

30 Jun 2018

Bliss, de lang verloren vierde Powerpuff Girl, is terug en sterker dan ooit tevoren op Cartoon Network!

Robin Martens, voorheen te zien in de populaire serie Goede Tijden Slechte Tijden en als jurylid in Time to Dance, keert terug als de stem van Bliss in De Powerpuff Girls special: Never Been Blissed.

Robin Martens: “Ik keek vroeger graag naar de Powerpuff Girls op Cartoon Network en dat ik de stem van Bliss mag inspreken vind ik een grote eer. De Powerpuff Girls zijn niet alleen heel schattig, maar ook super stoer en Bliss is heel slim en krachtig, waardoor ik mij goed in haar kan inleven”.

Bliss maakte vorig jaar al haar opwachting op Cartoon Network als tiener zus van Blossom, Bubbles en Buttercup. Ze keert terug vanuit de ruimte om haar superhelden zusjes te helpen tijdens het verjagen van een losgeslagen, dodelijke alien in Townsville. Ze moeten dit proberen op te lossen voordat het schoolfeest begint en voordat Bliss haar nieuwe crush Logan in een levensgevaarlijk monster verandert.

De Powerpuff Girls special: Never Been Blissed met de stem van Robin Martens gaat in première op 20 augustus om 20:10 uur op Cartoon Network.