Boomerang serie Molmans

16 Dec 2021

Molmans is een kleurrijke en hartverwarmende serie, waarbij in elke aflevering een echt gemeenschapsgevoel heerst. Tijdens zijn avonturen krijgt Moley te maken met verschillende thema’s, zoals positiviteit, vriendschap en recycling. Molmans is dagelijks om 15:00 uur te bekijken op de zender Boomerang TV.

De serie volgt de dagelijkse tegenslagen van het onhandige molletje Molmans, terwijl hij door de tunnels van zijn geheime ondergrondse rijk reist en onderweg in allerlei onhandige problemen verzeild raakt. Maar met zijn doorzettingsvermogen, vindingrijkheid en behulpzame vrienden kan hij altijd een ingenieuze wijze een oplossing bedenken!

Stuntelige mol

Molmans is een vrolijke en stuntelige mol. Door het redden van het dorp is zijn status bij de andere mollen veranderd, maar hij is nog altijd dezelfde mol. Hij is nog steeds een beetje een dromer, eigenzinnig en altijd vriendelijk. Hij houdt van uitvinden, eten, magie, reizen, zingen en Mona Lisa.

Manny het magische boek

Daarentegen is zijn beste vriendje Manny een ondeugend magisch boek. Manny volgt Molmans overal en vaak zorgen de spreuken van Manny voor grotere problemen dan ze kunnen oplossen. Molmans mag wel de hoeder van het toverboek zijn, Manny heeft een sterk eigen willetje.

Buurvrouw Dotty

Dotty is de allergrootste fan van Molmans en daarnaast ook zijn buurvrouw. Ze zit altijd te knutselen en heeft haar eigen speciale tunnelnetwerk dat haar overal in de stad brengt. Dotty is vaak afgeleid door eten en als toegewijd veganist doet ze alles dat in haar macht ligt om de wormen te redden.

Mishmosh de uitvinder

Mishmosh is de onbezonnen maar zeer beroemde uitvinder van Moletown. Hij droomt over verbazingwekkende, futuristische innovaties voor de mollensamenleving. Met zijn uitvindingen is hij briljant in het hergebruiken van dingen die de mens heeft weggegooid. Als de oom van Dotty houdt hij ervan om uitvindingen speciaal voor haar te bedenken.