Candy Crush bordspel

4 Sep 2018

Just Games brengt het zoete online spel Candy Crush naar de Nederlandse huiskamers. Het populaire online spel, dat in 2012 speelbaar werd op Facebook en inmiddels wereldwijd ruim 285 miljoen maandelijkse spelers heeft, is nu thuis te spelen met twee tot vier spelers.

Net als in het online spel moet je gekleurde snoepjes verzamelen door slim te puzzelen. Maak een ketting van snoepjes om de kers in het midden van het speelbord te veroveren. Maar let goed op, want je tegenspelers kunnen je het leven zuur maken. Zodra drie snoepjes van dezelfde kleur naast elkaar liggen beland je in een sticky situation.

Candy Crush: Maak een magische ketting van snoepjes om zo de kers in het midden van het speelbord als eerste te bereiken.

In dit heerlijke puzzelavontuur ga je de strijd aan met je tegenspelers en test je je creativiteit. Onderweg kom je verrukkelijke verrassingen en verleidingen tegen, maar laat je niet afleiden. Door tactisch te spelen en met een flinke dosis geluk kun jij jezelf winnaar van het Candy Crush Bordspel noemen. Dat smaakt naar meer.

Leeftijd: 8+
Spelers: 2 tot 4 spelers
Speelduur: 30 minuten