Cast van Britt Dekker’s paardenfilm Whitestar bekend gemaakt

5 aug 2019

Just Film Distribution heeft de volledige cast bekend gemaakt van de nieuwe Nederlandse bioscoopfilm Whitestar, die vanaf 9 oktober in de Nederlandse bioscopen te zien zal zijn.

Al eerder werd bekend gemaakt dat de 26-jarige presentatrice en paardenliefhebster Britt Dekker in deze hartverwarmende familiefilm samen met haar paard George haar filmdebuut maakt. Naast Britt Dekker bestaat de cast uit:

  • Richelle Plantinga (Flikken Rotterdam, GIPS),
  • Florence Vos Weeda (Ventoux, Renesse),
  • Sterre van Woudenberg (Brugklas),
  • Valentijn Ave (100% Coco, Fissa)
  • en het Australische topmodel en paardenruiter Matt Harnacke.

Daarnaast zijn ook Kees Boot, Tina de Bruijn, Bart Klever, Pim Wessels, Sterre Koning, Loek Peters, Tim Douwsma, Victoria Koblenko en Daniël Boissevain in Whitestar te zien.

Over Whitestar

Whitestar is een feelgood familiefilm over de bijzondere relatie tussen Megan (Britt Dekker) en het afgedankte springpaard Whitestar. Wanneer blijkt dat Whitestar toch bijzondere talenten heeft haalt de eigenaar hem weer weg bij Megan om wedstrijden te rijden, maar zonder succes. Pas als Megan en Whitestar weer samen zijn, halen ze het beste in elkaar naar boven en blijkt Whitestar een echte winnaar.

Britt Dekker kijkt erg uit naar haar eerste film en kan niet wachten om aan de slag te gaan.

Ik vind het echt supertof dat ik een bioscoopfilm mag maken. Dit was al heel lang een droom dus extra gaaf dat het nu ook echt gaat gebeuren. Ik kan niet wachten tot de opnames beginnen en ik hoop dat iedereen net zo enthousiast over de film zal zijn als ik ben!

Britt werkt momenteel als presentatrice bij AVROTROS. Daarnaast heeft de Purmerendse onder andere een succesvol YouTube kanaal PaardenpraatTV.

Volg Whitestar ook op Instagram.