Cat Rescue story

21 Jun 2024

Zorg jij graag voor dieren? Of word je altijd vrolijk als je katten hoort spinnen? Dan is de eerste gameplay-trailer van Cat Rescue Story echt iets voor jou. Deze nieuwe titel is gericht op het hele gezin, en biedt dierenliefhebbers de kans om hun eigen reddingsdienst te beginnen en zwerfkatten te redden.

Als je van katten houdt, zit je met deze game wel snor! Maar Cat Rescue Story draait niet alleen om het spelen met deze spinnende beestjes, je moet namelijk je eigen reddingsdienst creëren om zwerfkatten van de straat te halen. Vervolgens ben je verantwoordelijk voor de zorg en het welbevinden van deze dieren. Zorg dat ze genoeg te eten en speeltijd hebben, totdat je de perfecte adoptiegezinnen voor ze hebt gevonden.

Gameplay trailer

In een meeslepend, kindvriendelijk verhaal, krijg je de kans om een hele reeks katten op te vangen. Die katten zijn er in meer dan 50 rassen, van doorsnee tot zeldzaam, elk met hun eigen behoeften en persoonlijkheden. Door in het verhaal te vorderen en mini-games te voltooien ontgrendel je nieuwe kamers en manieren om je reddingscentrum aan te passen. Zo kun je steeds meer katten redden en verzorgen!

Beschikbaarheid

Cat Rescue Story verschijnt op 26 september 2024 voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en Nintendo Switch.