Cloak & Dagger DLC voor LEGO Marvel Super Heroes 2

20 Mar 2018

Warner Bros Interactive Entertainment heeft de release aangekondigd van het Cloak & Dagger karakter en level pakket voor LEGO Marvel Super Heroes 2. De DLC is verkrijgbaar voor € 2,99 en voegt een level en personages toe uit de stripverhalen, ter gelegenheid van de nieuwe serie Marvel’s Cloak & Dagger.

Help Cloak en Dagger om te ontsnappen aan hun snode ontvoerder en zijn supersterke handlanger en los samen de puzzels op met behulp van hun unieke nieuwe vaardigheden. Aan het eind van het level worden de nieuwe vrij te spelen personages Cloak, Dagger, Mister Negative, Blackout, Shroud, Nightmare en Silvermane toegevoegd aan de lijst van meer dan 200 superhelden en superschurken van het LEGO Marvel Super Heroes 2 basisspel.

De Cloak & Dagger DLC is afzonderlijk verkrijgbaar of als onderdeel van de Season Pass. De Season Pass bevat zes level pakketten en vier personage pakketten, inclusief alle eerder uitgegeven content zoals Marvel’s Guardians of the Galaxy: Vol. 2 en Marvel’s Black Panther. De Season Pass is verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 14,99 of als onderdeel van de LEGO Marvel Super Heroes 2 Deluxe Edition.

LEGO Marvel Super Heroes 2 is verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en Windows PC.