Creatief speelplezier met drie gloednieuwe producten van Crayola

27 Aug 2018

Crayola introduceert drie verrassende producten waarmee kinderen hun creativiteit de vrije loop kunnen laten.

Maak kleurrijke en originele tekeningen van gesmolten waskrijt met de Crayon Pen, op bijna ieder oppervlak! Maak een tekening op canvas of een kunstwerk op hout of glas; met de Crayon Pen kan het allemaal.

Ben je gek op dieren? De Washimals kun je verzamelen, inkleuren, afspoelen en weer voorzien van een nieuwe gekleurde creatie. Door de figuurtjes in te kleuren met de bijgeleverde viltstiften krijg je een bijzonder 3D-effect. Kleur je favoriete diertje in met mooie stippen, strepen of bedenk een compleet nieuw patroon.

Tot slot introduceert Crayola de Mini Neon Scented Marker Maker. Hiermee kun jij je eigen gepersonaliseerde geurende neon stiften maken. Met behulp van de eenvoudige mengkaart kan iedereen zijn eigen favoriete neonkleur maken. Crayola stimuleert onbeperkte creativiteit!

Maak originele kunstwerken van gesmolten waskrijt met de Crayon Pen

Een prachtig meesterwerk is voor iedereen binnen handbereik met de Crayon Pen van Crayola. Laat een Crayola-waskrijtje smelten met de speciale pen en start met tekenen. De pen is zo samengesteld dat deze niet warm wordt en veilig gebruikt kan worden. Maak gekleurde 3D stippen of teken lijnen en kleur deze in.

Met de Crayon Pen ben je niet gebonden aan papier, je kunt een origineel kunstwerk maken op hout, glas, papier, canvas en karton. In de verpakking van de Crayon Pen zijn 8 waskrijtjes toegevoegd. Mocht je nog meer creaties willen maken, dan heeft Crayola ook nog een losse set van 64 waskrijtjes te koop als navulling.

Leeftijd: 8+
Verkoopadviesprijs: €34,95

Kleur je favoriete huisdier met de Washimals

Personaliseer je favoriete Crayola diertjes door deze in te kleuren zoals jij dat wilt met een kleurrijk design! De Crayola Washimals zijn schattige, inkleurbare en afwasbare huisdier figuren. Verzamel ze allemaal!

Je kunt je Washimal schoonmaken in het bijgeleverde badje, deze werkt echt als een douche; even pompen waardoor de Washimal-figuren nat worden en schrobben maar! Nadat je Washimal is opgedroogd kun je beginnen aan een nieuwe creatie. Je kiest zelf hoe je Washimal-diertje eruit komt te zien; laat je fantasie de vrije loop. De Washimal-set bevat kleurstiften met uitwasbare inkt voor de beste resultaten. Je breidt je Washimal familie uit met de schattige navulverpakkingen.

Leeftijd: 3+
Verkoopadviesprijs: €24,95

Creëer je eigen geurstiften met de Mini Neon Scented Marker Maker

Met de Mini Neon Scented Marker Maker maak je zelf je eigen neon geurstiften. Mix jouw eigen persoonlijke kleur en geur met behulp van de drie basiskleuren, maatbeker en een viltstiftenvergrendelaar.

De drie basiskleuren hebben een eigen geur (Blue Raspberry, Lemon Toffee en Fruit Punch) en zo kun je maar liefst 36 verschillende Crayola neonstiften maken! Versier daarna je gepersonaliseerde stift met de bijgeleverde stickers en bedenk een unieke naam die je op het label schrijft en op de stift plakt.

Met behulp van de mengkaart creëer je je favoriete kleur of je bedenkt een eigen kleur. En om je gloednieuwe zelfgemaakte stiften nooit meer kwijt te raken maak je deze eenvoudig vast aan je tas, etui of draag het als sieraad!

Leeftijd: 5+
Verkoopadviesprijs: €17,95

De Mini Neon Scented Marker Maker en Crayon Pen zijn vanaf begin september verkrijgbaar. De Washimals zijn vanaf begin oktober te koop.