DC Super Hero Girls: Hero of the Year

3 aug 2016

Waar kun je de machtigste supertieners van het universum vinden? Op de Super Hero middelbare school natuurlijk! Wonder Woman, Supergirl, Batgirl, Harley Quinn, Bumblebee, Poison Ivy en Katana bundelen hun krachten in de film DC Super Hero Girls: Hero of the Year. Vanaf 21 september is deze film verkrijgbaar op DVD.

Meiden kunnen zich wanen in de wereld van de zeven verschillende DC Super Hero Girls en ontdekken dat we allemaal een superheld kunnen zijn! De jonge Super Heroes ontdekken dat ze allemaal over unieke vaardigheden beschikken, maar om hun krachten verder te ontwikkelen, vergt het veel tijd en oefening. Hun avontuur om uit te groeien tot held zorgt voor spannende, leuke en gekke momenten. Maak kennis met de Super Heroes:

  • Wonder Woman groeide op in Themyscira, een paradijselijk eiland waar het wemelt van vrouwelijke leiders. Wonder Woman is een natuurlijke leider en heeft superkrachten, kan vliegen en heeft een magisch lasso waarmee ze anderen de waarheid laat vertellen.
  • Batgirl is ontzettend slim, ze werd op de Super Hero school aangenomen vanwege haar superbrein (ze werd niet geboren met superkrachten). Haar ongeëvenaarde intellect, uitmuntende martial arts skills, fotografisch geheugen en legendarische detective vaardigheden maken haar een ongelooflijke Super Hero.
  • Supergirl is de krachtigste tiener op aarde, maar ook ontzettend onhandig. Ze heeft superkrachten en supersnelheid, maar ze moet vooral opletten om niet te struikelen als ze de wereld probeert te redden.
  • Harley Quinn is de clown van de klas die leeft voor grappen en grollen. Ze is ook gewiekst en zit altijd vol verrassingen.
  • Bumblebee heeft de gave om te krimpen, zodat ze rond kan sluipen zonder opgemerkt te worden. Ze zorgt ervoor dat haar team nooit verrast wordt door gemeneriken.
  • Poison Ivy is het resultaat van een mislukt laboratorium experiment en kan sindsdien planten beheersen en tot zich roepen. Ze raakt langzaamaan gewend aan haar nieuwe krachten en nieuwe leventje.
  • Katana is een artiest met een scherp randje – deze onbevreesde martial arts fashionista is klaar voor iedere test op het gebied van misdaad bestrijden en gaat nergens heen zonder haar zwaard.

Releasedatum: 21 september 2016
Speelduur: 73 minuten