De Gorgels 3 in 1 koffer

17 Jul 2020

Na het overweldigende succes van Jochem Myjers kinderboeken over De Gorgels, presenteert Just Games in samenwerking met Uitgeverij Leopold De Gorgels 3 in 1 koffer. Dit handige meeneemkoffertje bevat een puzzel van 50 stukjes, een domino- en een memospel. Beleef urenlang speelplezier met de klassieke spellen van je favoriete karakters uit De Gorgels. De Gorgels 3 in 1 koffer is vanaf 1 augustus verkrijgbaar.

Deze zomer hoeven kinderen zich niet te vervelen! Just Games brengt op 1 augustus De Gorgels 3 in 1 koffer uit met daarin de meeste geliefde spellen onder kinderen.

Puzzelen, memory en domino

De koffer bevat een puzzel van 50 stukjes. Weet jij de puzzelstukjes met Melle Bobba, Belia, de Grijze Gorgel en Gug op de goede plek te leggen? Met het domino spel probeer je de juiste wezentjes op elkaar aan te sluiten. Ontdek tot slot of jouw geheugen beter is dan dat van papa of mama met het memospel. Weet jij zoveel mogelijk dezelfde karaktertjes om te draaien?

De Gorgels 3 in 1 koffer is ideaal om mee te nemen op vakantie en biedt veel speelplezier!

Release1 augustus
Consumentenadviesprijs€ 14,99
Speelduurcirca 30 minuten

Over De Gorgels

Jochem Myjer schreef zijn eerste kinderboek De Gorgels in 2016 en won hiermee de prijs van de Nederlandse Kinderjury. Rick de Haas verzorgde de prachtige illustraties. November 2019 kwam het spannende vervolg – De Gorgels en het geheim van de gletsjer – binnen op nummer 1 van de CPNB Bestseller Top 60. In februari 2020 verscheen van de komiek een nieuw prentenboek: De Gorgels en de grote operatie, weer spannend geïllustreerd door Rick de Haas.