De nieuwe Washimals zorgen voor een wild najaar

17 Oct 2019

Verzamel alle Washimals van Crayola

De populaire en schattige Washimals komen dit najaar terug! Ze nemen je mee in een wereld van prachtige natuur en kleurrijke vachten. Haal de spannendste dieren in huis met de Washimals Safari Set van Crayola. Of laat jouw creativiteit de vrije loop met de huisdierenset. Verzorg en kleur jouw nieuwe huisdier in met de vrolijke afwasbare viltstiften met mooie stippen, strepen of een compleet nieuw patroon. Geef elk diertje het gewenste design en doe hem in bad om hem te ontdoen van alle kleur en opnieuw te beginnen.

Dit najaar zijn de populaire Washimals terug. Ze hebben de oversteek gemaakt van de Afrikaanse jungle naar Nederland. Talib de giraffe, Tuma de olifant, Khari de leeuw en Nia het aapje veroveren met hun zachte vacht en lieve ogen direct jouw hart. Personaliseer je favoriete diertje door deze in te kleuren zoals jij dat wil met een uniek design! De safari set heeft een zeer toepasselijke waterplaats met palmboomdouche die water sproeit als je pompt. Eenmaal gewassen onder de palmboom kunnen ze met de glijbaan naar beneden om weer volledig omgetoverd te worden door je eindeloze fantasie.

Naast de wilde safari dieren is deze zomer ook de huisdierenset verkrijgbaar met de liefste honden en katten.

De Washimals dragen bij aan het verbeteren van de motorische vaardigheden en geven kinderen het gevoel dat ze voor iemand zorgen. Met de afwasbare viltstiften kunnen kids hun fantasie en creativiteit de vrije loop laten. Ook andere Crayola viltstiften zijn te gebruiken om de diertjes in te kleuren. Ideaal is dat de inkt van de viltstiften afwasbaar is van huid en kleding.

Deze zomer bracht Crayola handige meeneemsets uit met de thema’s schoonheidssalon en dierenartspraktijk. Met verschillende themasets en uiteenlopende dieren zijn de Washimals super leuk om te verzamelen en kan er een complete dierenfamilie worden samengesteld.

De Washimals sets zijn geschikt voor kinderen vanaf drie jaar en verkrijgbaar vanaf € 11,99 tot € 39,99.