De Sims 4 Star Wars: Journey to Batuu Game Pack

5 Sep 2020

Voor de allereerste keer gaan de Sims naar de Star Wars-wereld voor een authentiek verhalend avontuur in het nieuwste Game Pack van de succesvolle serie.

Op 8 september verschijnt het De Sims 4 Star Wars: Journey to Batuu Game Pack voor PC via Origin en Steam, Xbox One en PlayStation 4. Spelers krijgen de mogelijkheid om ‘met het leven te spelen’ en hun eigen unieke Star Wars-verhaal te beleven in een sterrenstelsels hier ver, ver vandaan.

In De Sims 4 Star Wars: Journey to Batuu zullen spelers hun huis verlaten om naar de planeet Batuu te reizen waar ze moeten kiezen met welke factie ze willen samenwerken. De acties die Sims met hun gekozen factie uitvoeren, zullen uiteindelijk de machtsstrijd om de Black Spire-buitenpost beslissen. Sims kunnen ervoor kiezen om Rey en Vi Moradi te steunen als onderdeel van The Resistance, trouw zweren aan de First Order onder Kylo Ren of credits verdienen met Hondo Ohnaka en de Schurken.

SIMS 4 Star Wars: Journey to Batuu gameplay trailer

Als Sims spannende missies ondernemen, verhogen ze hun reputatie, ontgrendelen ze nieuwe artefacten en unieke kleding, passen ze hun eigen droids aan en smeden ze het felbegeerde lightsaber. Nadat ze Batuu hebben verlaten en terugkeren naar huis, kunnen ze zelfs een paar van die voorwerpen meenemen, zoals het lichtzwaard, om thuis mee te spelen.

De Sims 4 Star Wars: Journey to Batuu Game Pack is door de ESRB beoordeeld als T voor Tiener (PEGI 12) en is verkrijgbaar voor €19,99.