De wraak van de ninja. De stoere animatiefilm die je niet zag aankomen!

28 Feb 2020

Soms duikt zoete wraak héél onverwachts op. Zo ook bij Alex, die op zijn verjaardag een geblokte ninjapop cadeau krijgt. Alex is een normale tienerjongen die zijn leven niet kan uitstaan. Zijn stiefvader John en stiefbroer Jan zijn bloedirritant en op school worden hij en zijn beste vrienden gepest door de grootste pestkop van de school: Glenn. En dan is Alex ook nog eens verliefd op Jessica, het populairste meisje van de klas.

Plotseling gebeurt er iets vets: zijn Ninjapop blijkt geen gewone pop, hij leeft! Hij helpt Alex met gave ninja skills en pusht hem om met meer zelfvertrouwen die pestkop Glenn een lesje te leren en een move te maken naar Jessica. Maar de Ninja is zelf ook op missie… Hij heeft gezworen om wraak te nemen op de gemene speelgoedfabrikant Philip Epermunt. Alex wil niets van geweld weten, maar heeft wél beloofd om de Ninja te helpen. Uiteindelijk leert de Ninja ook een lesje van Alex: een slimme wraakactie zonder geweld werkt soms beter dan je denkt. Benieuwd? Kom maar op als je durft!

De Wraak van de Ninja — met de stemmen van onder andere TikTokkers Sara en Rosa Dol, presentatrice Marcella de Bie en YouTuber Pascal Scherpenkate — is vanaf 15 april te zien in de Nederlandse bioscopen.

Speelduur79 minuten
TaalNederlands gesproken
Kijkwijzer6 + angst + geweld + grof taalgebruik
DistributeurJust Film Distribution & Just4Kids