Derde seizoen van LEGO Friends op DVD

27 Feb 2017

Op 5 april komt het derde seizoen van de fantasierijke serie LEGO Friends uit op DVD. Met het derde seizoen van LEGO Friends ga je mee op avontuur met de vijf vriendinnen Mia, Emma, Stephanie, Andrea en Olivia in Heartlake City. Verzamel je eigen vriendinnen en mis niets van de gloednieuwe LEGO Friends seizoen 3, vanaf 5 april op DVD.

In het levendige en prachtige Heartlake City wonen vijf vriendinnen: Olivia, Stephanie, Andrea, Mia en Emma. Samen beleven zij avonturen, hebben ontzettend veel pret, doen ontdekkingen, bedenken slimme oplossingen en zingen liedjes. Of een van hen nu klassenhoofd wil worden, per ongeluk een bericht verstuurt of heel erg veel waardering krijgt: samen kunnen de meiden iedere uitdaging aan! In dit gloednieuwe avontuur doen de vriendinnen mee aan een schoolwedstrijd om kans te maken om echte dolfijnen te gaan zien, maar niet alles verloopt volgens plan. De meisjes komen erachter dat sommige dolfijnen in gevaar zijn, dus combineren ze hun verschillende interesses en gezamenlijke creativiteit, maar lukt het hen om de dolfijnen te redden?

Leef mee met de opwinding, het plezier en de muziek van jouw beste vriendinnen! Vanaf 5 april is LEGO Friends seizoen 3 verkrijgbaar op DVD.

De vriendinnen

  • Olivia: Ze is een milieuactiviste en erg intelligent. Ze geniet van de wetenschap, wandelen, fotograferen, school en tekenen.
  • Stephanie: De natuurlijke, zelfverzekerde leider van het stel is Stephanie. Ze is erg sociaal, creatief, georganiseerd en houdt van feestjes plannen, verhalen schrijven en ballet.
  • Emma: Als fashionista van de groep is Emma het trendy meisje. Ze maakt sieraden en houdt van interieurdesign en make-overs in welke vorm dan ook!
  • Mia: De roodharige dierenliefhebber Mia is vegetariër. Ze brengt haar vrije tijd het liefste door met dieren en is goed in sport. Daarnaast kan ze drummen, houdt ze van goocheltrucs en is ze de meest koppige van het stel.
  • Andrea: De muzikant van de groep is Andrea, ze is een getalenteerde zangeres die haar eigen liedjes schrijft. Ze houdt van alles wat met muziek te maken heeft, ze kan ze geweldig koken en ze werkt in een café.

Releasedatum: 5 april 2017
Speelduur: 3 afleveringen van 21 minuten
Kijkwijzer: geschikt voor alle leeftijden