Detective Pikachu

24 Mar 2018

Maak je klaar voor een fantastisch actie-avonturenspel met een heel speciale, pratende Pikachu en zijn goede vriend Tim. Zoiets heb je nog nooit meegemaakt. Speel mee met dit uitzonderlijke duo wanneer ze de mysteries van Ryme City proberen te ontrafelen en op zoek gaan naar Tims vermiste vader in Detective Pikachu. Het spel is vanaf nu verkrijgbaar, exclusief voor de Nintendo 3DS-systemen.

Detective Pikachu heeft veel te bieden:

  • Het ultieme misdaadbestrijdingsduo – werk samen met de – naar eigen zeggen – geweldige Detective Pikachu. Een Pikachu als deze ben je nog niet eerder tegengekomen.
  • Een indrukwekkende Pokémon-metropool – meng je onder de mensen en de Pokémon die de straten van Ryme City bevolken wanneer je in alle hoeken en gaten van de stad op zoek bent naar aanwijzingen.
  • De kans om Pokémon-mysteries te onderzoeken – word met Pikachu de ultieme detective en onderzoek plaatsen delict, ontsluier raadsels, praat met getuigen en vind het bewijs om de zaak op te lossen.
  • Hulp van Pikachu in de Easy Mode – nieuw in het detectivevak of hulp nodig bij het verzamelen van bewijs? Als dat zo is, kun je gebruikmaken van de Easy Mode in Detective Pikachu. In deze modus geeft Pikachu je handige tips.

Er is nu ook een speciale, extra grote amiibo van Detective Pikachu verkrijgbaar. Met deze amiibo kunnen spelers alle Pika-prompts (korte videoclips) bekijken van hoofdstukken die zij hebben afgerond, met inbegrip van degene die zij eerder niet konden vinden. In deze clips zijn Pikachu’s geintjes en fratsen te zien. En ze bevatten misschien wel een hint.

Ter gelegenheid van de lancering van Detective Pikachu is er nu een gratis Pikachu iMessage-stickerset verkrijgbaar op iOS. De stickerset bevat acht stickers van Detective Pikachu in verschillende houdingen. Fans die meer te weten willen komen over het verhaal van het spel, kunnen het beeldverhaal ‘Detective Pikachu: Episode 0 – Eevee’s Case’ lezen. Dit korte verhaal vertelt wat er zich afspeelde voordat Detective Pikachu en Tim een duo werden, en vormt het toneel van het videospel. ‘Detective Pikachu: Episode 0 – Eevee’s Case’ kan nu gedurende een beperkte tijd gratis gedownload worden in de Amazon Store en de iBooks Store.

Detective Pikachu is vanaf nu online en in de winkel verkrijgbaar.

Meer info over Detective Pikachu