Dirk Scheele start als DJ bij Hallokids Radio

10 Feb 2022

De bekende kinderpopartiest Dirk Scheele gaat radiomaken voor Hallokids Radio, de radiozender voor gezinnen met kinderen tot en met 10 jaar.

Vanaf 12 februari 2022 is elke zaterdag- en zondagochtend om 09.00 uur ‘De Dirk Scheele Show’ te horen. Samen met zijn gitaar neemt Dirk de luisteraars mee op reis. De show heeft iedere week een nieuw thema met bijpassende liedjes van Dirk en van andere artiesten die hij een warm hart toedraagt.

Dirk Scheele zegt:

“Ik heb veel televisieprogramma’s gemaakt, maar nu ga ik voor het eerst in mijn 25-jarige carrière een eigen radioshow maken. Ik heb er heel veel zin in en ga er een interactieve show van maken. Bovendien kan ik vanuit mijn achtergrond als muziektherapeut met mijn stem en mijn liedjes de kinderen goed bereiken!”

Onbezorgd luisteren

Hallokids Radio is dé online radiozender voor gezinnen met kinderen in de leeftijd tot en met 10 jaar. De radiozender combineert muziek voor en door kids met de grootste hits van nu.

Alle muziek en onderwerpen in de verschillende shows van Hallokids Radio zijn Kids Proof, zodat kinderen en ouders op elk moment van de dag onbezorgd kunnen luisteren. Alle informatie over de radiozender vind je op www.hallokidsradio.nl. Hallokids Radio is via de website te beluisteren, maar ook via TuneIn, Deezer, Juke en www.radiozenders.fm.