Disney Motorama Cars

4 Apr 2013

Speelgoed- en spellenmaker Goliath presenteert volgende maand speel- en verzamelplezier voor iedereen vanaf vijf jaar: Disney Motorama Cars.

Voor kids en verzamelaars

De Disney Motorama Cars zijn kleurrijke autootjes met bekende stripfiguren zoals Donald Duck en Mickey Mouse achter het stuur. De Disney Motorama Cars zien er prachtig uit en zijn van hoge kwaliteit. De miniatuurautootjes zijn gemaakt van metaal, hebben rubberen banden en grappig-realistische details. Ze bieden veel speelplezier voor kinderen vanaf vijf jaar. Daarnaast zijn het ook bijzondere verzamelobjecten voor Disneyfans.

Formaten

De autootjes zijn te koop in drie formaten. De twee grootste formaten (1:24 en 1:43) hebben vijf varianten: Donald Duck, Mickey Mouse, Goofy, Scrooge en Paperinik. Bij formaat 1:43 (adviesprijs: 10,99 euro) hebben de autootjes rubberen wielen en realistische details. Bij 1:24 (adviesprijs: 19,99 euro) hebben de autootjes bovendien een stuurwiel en kunnen de deuren open en dicht. Het kleinste formaat (1:64, rubberen wielen en realistische details, adviesprijs: 5,99 euro) heeft zes varianten: Donald Duck, Mickey Mouse, Goofy, Scrooge, Paperinik en Phantom Blot.

pim van engeland ~ op 5 May 2013 om 20:45

U kunt beter eens in houten op de namac modelautobeurs gaan kijken daar ziet u de door u genoemde modellen voor minder dan de halve prijs. daar heb ik ze ook gekocht en ook die van bburago met vr. gr pim