Doe ook thuis mee met het Sinterklaasjournaal!

14 Nov 2013

Op maandag 11 november zijn de dagelijkse uitzendingen van het NTR Sinterklaasjournaal weer gestart. Uiteraard is de presentatie weer in handen van Dieuwertje Blok en beloofd het ook dit jaar weer heel spannend te worden!
Maar er is meer … tijdens de dagelijkse uitzendingen is er, net als vorig jaar de mogelijkheid om met de kinderen thuis actief mee te doen.

Sinterklaas kan de hulp van de kinderen thuis goed gebruiken bij het oplossen van de problemen waarmee hij en de Pieten te maken krijgen. Met de Sinterklaasjournaal-pakketten voor thuis kun je nu ook samen met de kinderen actief mee doen met de belevenissen van Sinterklaas en de Pieten. De inhoud van deze pakketten voor thuis sluit aan bij de uitzendingen van het Sinterklaasjournaal en zo wordt het Sinterklaasfeest dit jaar nóg leuker!

Meer info

lucine ~ op 14 November 2018 om 16:19

sinterklaas is de beste van de wereld en hij is heel lief en hij geeft me altijd iets leuks

Piet Smulders ~ op 13 November 2015 om 12:01

De kinderen in Schoonoord (Drenthe) hebben gisteren een Zwart/wit Pietje gezien op een trollenpaadje in het bos. Het was vlak bij de Dassenburcht. Zou dat een Dassenpietje zijn? of een Trollenpietje Vanavond gaan wij met lampions kijken in het bos. Zie ook http://www.pietsmulders.nl/nederland_bosschoonoord.html