Drake & Josh – Josh is een fan van Oranje

18 Nov 2007

Door de week kijken mijn meiden ‘s-avonds meestal naar Drake & Josh op Nickelodeon.

Wat blijkt? Josh is blijkbaar een fan van het Nederlands elftal. Want het shirt dat-ie in één van de afleveringen van afgelopen week aan had is toch echt het voetbalshirt van het Nederlands elftal! Lachu!

Drake en Josh - Josh is Oranje fan

Emily ~ op 14 November 2011 om 19:24

I <3 Drake & Josh :) xxxxxxxxx Emily :)

Jamiro ~ op 2 August 2011 om 8:57

ik vind drake & josh allebei leuk maar megan is ook heel erg grappig """"ik had vandaag zelfs over megan gedroomt"""" xD

René Gubbels ~ op 13 May 2010 om 20:35

Hoi, Ik vind drake en josh allebei leuk, megan een vervelend kreng. Groetjes René Gubbels

anouschka ~ op 20 March 2010 om 11:29

Ik vind hetb super leuk drake is het leukst ik ben fan van jullie i love you drake

romy ~ op 7 February 2010 om 11:57

Ik vindt drake&josh leuk omdat het grappig is, en josh herhaalt vaak dingen. En drake doet helemaal niks op school, alleen maar meisjes zoenen en uit gaan met meisjes. en megin haalt alleen maar grappen uit dat vindt ik ook heel erg grappig. Maar voral dat het een leuke serie is. Groetjes romy.

Anne ~ op 1 October 2009 om 20:44

ik ben supper van van drake and josh maar ik wil weten als je ook de drake and josh aflveringen kan kopen op dvd en waar i love Drake and Josh ik kijk altijd :)

Stephanie ~ op 21 November 2007 om 15:01

Josh je ziet er heel leuk uit in dat T-Chirt Ik ben een fan van jullie Stephanie