Dreamworks Dragons Dawn of New Riders

9 Jan 2019

Gamemaker Outright Games kondigt de release aan van een nieuw spel: DreamWorks Dragons Dawn of New Riders. De game introduceert een nieuw verhaal binnen het populaire Dreamworks Dragons universum. De release van Dragons Dawn of New Riders valt samen met de lancering van de nieuwe DreamWorks animatiefilm How To Train Your Dragon: The Hidden World.

Je sluit je als speler aan bij het heldhaftige duo Scribbler en Patch, in een episch gevecht om draken te redden en een nieuwe vijand te verslaan. De boosaardige Eir heeft draken in haar macht en gebruikt ze om haar duivelse plannen uit te voeren. Scribbler en Patch nemen het op tegen gemene vijanden, ontdekken nieuwe locaties en komen favoriete personages tegen in dit leuke en vurige avontuur.

Spelkenmerken

  • Een nieuw, authentiek avontuur: Help Scribbler zijn verloren geheugen terug te krijgen en maak vrienden met Patch, zijn unieke hybride draak.
    Epische gevechten: Speel krachtige vaardigheden vrij en neem het op tegen geduchte vijanden.
  • Ontdek nieuwe locaties: Vlieg naar bekende én nieuwe locaties — waaronder Havenholme, Valka’s Mountain en Blood Briar Island.
  • Los puzzels op: Wissel tussen Scribbler en zijn draak Patch om obstakels te overwinnen.

DreamWorks Dragons Dawn of New Riders is in februari 2019 verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en PC.