Een eerste post voor Leuk voor Kids

7 Oct 2007

Dit is een eerste voorzichtige post in het Leuk voor kids weblog. Nog niks inhoudelijks, maar meer een kickoff berichtje. Zwaar geïnspireerd door een referral die ik in mijn Hittail statistieken terugzag leek het me hoog tijd om eindelijk een blog in de leukvoorkids.nl website te integreren. Vijf voor twaalf!

In vroeger tijden zou ik ongetwijfeld zelf aan de slag gegaan zijn om een stukje backend code te kloppen. Maar die tijden behoren tot het verleden. Onder het motto van gisteren deed ik het nog, vandaan weet ik beter … Want de gedachte dat IK het ALTIJD beter kan heeft inmiddels plaatsgemaakt door het besef dat je als 1-pitter gewoonweg niet kunt op-programmeren (zowel qua kennis als functionaliteit) tegen de open source communities die de drijvende kracht vormen achter content management systemen als Drupal en WordPress.

Voor dit weblog heb ik gekozen voor WordPress als motor. Vanzelfsprekend is de code van WordPress aan alle kanten gehackt, verminkt en door de mangel gehaald. Maar in essentie is het nog steeds het product van de WP community die het hart  vormt van dit weblog.

Kudos aan WordPress dus!