Een eigen verhaal voor de Minions

2 Mar 2013

Er is al wat meer bekend over Minions, het vervolg op de animatiefilm Despicable Me (Verschrikkellijke Ikke).

In Minions komen we te weten dat de gele wezentjes er altijd al geweest zijn en als hulpjes van de meest ambiteuze superschurken in de geschiedenis hebben gewerkt.

Het verhaal begint in de jaren ’60 van de vorige eeuw. Dat is voordat ze voor Gru gingen werken. Er zijn geen superschurken om voor te werken en daarom zijn de Minions massaal depressief geworden. Drie van hen gaan op zoek naar een nieuwe schurkachtige werkgever.

Tijdens hun zoektocht komen de Minions terecht op een bijeenkomst van slechterikken, waar ze naar de gunsten dingen van Scarlet Overkill. Scarlet (voor wie atrice Sandra Bullock de stem zal doen) is van plan om de eerste vrouwelijke superslechterik te worden.

Een toffe wallpaper van de Minions download je hieronder.

miray ~ op 26 May 2016 om 19:26

mijn lievelings film ik ben gek op jullieee:)))

hajar ~ op 17 April 2015 om 22:39

omg ik hou van minions ik ben dood op hun ik wil alles weten en ook interssante weetjes

dodo ~ op 24 February 2015 om 19:52

cool