Weggeefactie: K3 DVD + CD met kerstliedjes

6 Dec 2014

Pakjesavond is nog maar net voorbij, maar op Leuk voor Kids mogen we alweer wat weggeven! Wil je de Kerstdagen opvrolijken met de ‘K3 in Nederland’ DVD en de Studio 100 CD ‘De leukste kerstliedjes’? Lees dan snel verder!

K3 in Nederland

Karen, Kristel en Jostje trekken er een weekendje op uit en reizen samen door Nederland. Hun einddoel is Amsterdam waar ze met een heleboel kinderen gaan optreden. Maar eerst willen ze elkaar hun favoriete Nederlandse plekjes laten zien. Onderweg loopt echter niet alles zoals gepland … K3 in Nederland is een verhaal vol muziek en dans!

De Leukste Kerstliedjes

Op deze CD staan 15 kerstliedjes die worden gezongen door de Studio 100 TV vriendjes. Je hoort onder andere kerstliedjes door Samson & Gert, Mega Mindy en Kabouter Plop.

Meedoen is gemakkelijk. Om kans te maken op deze prijzen hoef je alleen een e-mail aan [email protected] te sturen. Uit alle e-mailtjes die we binnenkrijgen kiezen we de winnaar van de DVD en de CD. Wellicht ben jij dat wel.

Vergeet natuurlijk niet om je naam, leeftijd en adres in je e-mailtje te vermelden. Je kan meedoen tot 21 december 2014.

linda ~ op 18 December 2014 om 17:42

Hoi ik zou hem graag willen hebben voor mij dochter ze is echt een hele goroto fan van k3

edwin wels ~ op 18 December 2014 om 10:12

Ik zou deze graag willen winnen voor mijn kleine zusje

Esmay heikens ~ op 17 December 2014 om 14:41

ik zou heel graag deze dvd en cd willen winnen voor mijn dochtertje. zij is helemaal gek van k3