Ghost Rockers CD en DVD

14 Jan 2016

Vanaf 5 februari is de nieuwste CD van Ghost Rockers: DE BEAT overal verkrijgbaar. Ook ligt vanaf vandaag de nieuwe DVD-Box met het volledige eerste seizoen in alle winkels.

Op DE BEAT verrassen Mila, Jonas, Charlie, Jimmy en Alex met 11 gloednieuwe nummers, hits uit het tweede seizoen. Daarnaast zijn alle afleveringen uit het eerste seizoen vanaf vandaag verkrijgbaar in een 4-DVD-box.

In Ghost Rockers draait het om een groep vrienden op de beroemde muziek- en theateracademie het DAM. Jonas Van Loo droomt ervan gitarist te worden. Wanneer hij de kans krijgt om aan het DAM te studeren, grijpt hij deze met beide handen aan. Al gauw maakt hij kennis met de andere buitenbeentjes van de school: de excentrieke Charlie, de verlegen maar slimme Jimmy, de uitbundige Alex en de stoere, mysterieuze Mila.

Het DAM blijkt een meer dan wonderlijke plek te zijn, wanneer Jonas en zijn nieuwe vrienden een ongelooflijk ‘geestige’ ontdekking doen in de verboden vleugel van de school. Voor onze vijf vrienden start een spannend avontuur dat hun leven voorgoed zal veranderen …

Ghost Rockers is te zien op Ketnet en Nickelodeon.

Meer lezen over Ghost Rockers