Greenpeace kids

31 Aug 2019

De Aarde is kwetsbaar en heeft dringend een stem nodig. Samen met jou kunnen we haar die stem geven.

Met mensen over de hele wereld bedenkt Greenpeace oplossingen voor grote problemen. Bedreigingen zoals klimaatverandering, bossen die gekapt worden en dieren die sterven door plasticvervuiling. Eigenlijk alles wat een gevaar vormt voor onze mooie aardbol en haar bewoners. De mensen van Greenpeace komen in actie door onderzoek te doen. Ze praten met bedrijven en politici. En ze demonstreren op een vreedzame manier. Wil jij ook in actie komen voor de planeet? Dat kan! Lees verder en ontdek hoe belangrijk jij bent.

Wat kun jij doen?

Spreekbeurt
Wil jij een spreekbeurt houden over Greenpeace? Goed idee! Hier vind je alles wat je moet weten over het ontstaan van Greenpeace en waar de mensen Greenpeace zich mee bezig houden. Of kies in de dierenbieb een van de dieren die bescherming nodig hebben.

Geld Inzamelen
Dankzij het geld van supporters kan Greenpeace actie voeren, onderzoek doen en hulp bieden waar nodig. Geld inzamelen door bijvoorbeeld klusjes te doen is een geweldige manier om Greenpeace te helpen.

Actiepagina’s
Wil je zelf in actie komen? Dat kan! Dat hoeft niet te betekenen dat je meteen de straat op moet gaan of met een rubberbootje de wilde zee moet trotseren: dat kan al in je supermarkt of vanachter de laptop of met je telefoon.

Youtube kanaal
Het Greenpeace YouTube kanaal staat vol met prachtige filmpjes. Ook filmpjes die je met een 3D bril kan bekijken of in 360 graden! Reis naar de Noordpool af of neem een duik in de oceaan. Kom snel kijken.

Bron: Greenpeace.nl