Grote Kerst Knuffelactie van Omniversum voor het Juliana Kinderziekenhuis

8 Oct 2018

Vanaf 9 oktober is de familiefilm Pandas, A New Story in Omniversum te zien. Het is tegelijk de startdatum van De grote kerst knuffelactie. Voor elke knuffelpanda die een bezoeker in de winkel van Omniversum koopt, doneert het Haagse filmtheater automatisch zo’n schattig pluche knuffeldier aan een ziek kind dat de kerstdagen in het Haagse Juliana Kinderziekenhuis moet doorbrengen.

De sponsoren van De grote kerst knuffelactie zijn De Computerwacht uit Bodegraven, Santas Koffie uit Rotterdam en Multi-Clean uit Poeldijk. Deze bedrijven steunen de actie financieel omdat zij het zo’n sympathiek gebaar vinden en omdat ook zij het belangrijk vinden om een ziek kind in het Juliana Kinderziekenhuis tijdens de kerstdagen een hart onder de riem te steken. Ook het Juliana Kinderziekenhuis reageerde enthousiast: “Wat een lieve actie!”

De grote kerst knuffelactie loopt van 9 oktober t/m 20 december. Hopelijk hebben dan honderden bezoekers van Omniversum een knuffelpanda gekocht, zodat ook honderden zieke kinderen in het Juliana Kinderziekenhuis tijdens de kerstdagen worden verrast met een pluche knuffelpanda.

In de spannende, grappige en ontroerende familiefilm Pandas, A New Story staat Qian Qian voor het grootste avontuur van haar leven. De pandawelp is geboren in Chengdu Panda Base, een reservaat voor reuzenpanda’s. Nu wordt ze voorbereid op een leven in de wildernis. De overstap van het beschermde bestaan tussen andere pandawelpjes naar een leven in de bergen waar ze helemaal voor zichzelf moet zorgen, is niet gemakkelijk. Daarom krijgt Qian Qian hulp van Chinese en Amerikaanse biologen. Die leren haar om haar ‘innerlijke panda’ te ontdekken en ontwikkelen.

Panda’s, A New Story – met verteller Buddy Vedder – is op het reusachtige koepelscherm van Omniversum een onvergetelijk avontuur voor jong en oud. Voor kinderen is er in het filmtheater bovendien een leuke en leerzame speurquiz over panda’s uitgezet. Wie de juiste oplossing vindt, ontvangt een gratis panda poster!

Meer over Panda’s, A New Story op Omniversum.nl