Harry Potter: Wizards Unite gameplay details onthuld

12 Mar 2019

WB Games en Niantic delen de eerste gameplay details van Harry Potter: Wizards Unite. Met de nieuwe augmented reality (AR) mobiele game hebben aspirant tovenaars de magie binnen handbereik. Harry Potter: Wizards Unite is geïnspireerd op de originele verhalen van J.K. Rowling.

In Harry Potter: Wizards Unite begin je als een rekruut binnen de Statute of Secrecy Task Force. Je houdt je bezig met het onderzoeken van een calamiteit waardoor Foundables — voorwerpen, wezens, mensen en zelfs herinneringen — verschijnen in de dreuzelwereld. Met tovenaars van over de hele wereld werk je samen om deze terug te brengen naar de juiste plek, zodat de magie verborgen blijft voor dreuzels.

Kaart met herkenningspunten

Terwijl je als speler de wereld over reist, zul je ‘Inns’ ontdekken waar je spreukenenergie kan worden opgeladen, magische ingrediënten voor toverdrankjes op de kop tikken en Portkeys bemachtigen (waarmee je naar andere Wizarding World locaties kan gaan).

Een Portkey in Harry Potter: Wizards Unite

Je vechtvaardigheden worden op de proef gesteld tijdens de Wizarding Challenges. In real-time multiplayer gevechten tegen gevaarlijke vijanden moet je je krachten bundelen met andere tovenaars om het hoofd te bieden aan bedreigingen en om zeldzame magische beloningen vrij te spelen.

Harry Potter: Wizards Unite verschijnt voor IOS en voor Android mobiele apparaten in 2019. Voorregistratie is mogelijk via Google Play.

Ryan ~ op 2 June 2019 om 13:08

fortnite is leuk