Heksendoorn avonturenpark

10 Aug 2018

Over slechts twee maanden staan de donkere dagen voor de deur en is het alweer tijd voor Halloween. Avonturenpark Hellendoorn organiseert al sinds 2000 Heksendoorn, het spannende familie-evenement in Halloweensfeer dat dit jaar op 6 oktober start.

Het park wordt overgenomen door heksen en vrolijke vogelverschrikkers en de attracties zijn nu nog spannender. Het hele park ligt bezaaid met pompoenen en bezems en er zijn leuke en spannende activiteiten voor jong en oud.

De allerkleinsten hoeven niet bang te zijn, dankzij een speciale toverstaf kunnen zij spanning makkelijk op afstand houden. Voor de echte durfals is het park vier avonden extra lang geopend waarvan twee avonden in het teken staan van ‘Screams’. Durf jij in oktober Avonturenpark Hellendoorn te bezoeken?

Heksendoorn

Opperheks Odelia, Kareltje en Jasmijn

Tijdens Heksendoorn, van 6 tot en met 28 oktober, heeft Opperheks Odelia het voor het zeggen in Avonturenpark Hellendoorn. De hele familie kan genieten van haar magische, spannende maar vooral gezellige wereld met nieuwe shows en attracties. Zo hebben Kareltje en Jasmijn samen met Odelia een speciale theatershow, kun je op avontuur in het doolhof, opent het Horror Hotel ook dit jaar haar deuren en is er een echte magic show met illusionisme in de Discovery Club.

Heksendoorn Avonden

Houd je van een beetje griezelen? Dan kan je je hart ophalen tijdens de Heksendoorn avonden op 20 en 27 oktober. Op deze avonden wordt het allemaal net een beetje spannender. Alle bekende attracties zijn open, er lopen vanaf 18.00 uur griezels door het park en er is een tweede spookhuis geopend. De Heksendoorn avonden duren tot 20.00 uur en worden afgesloten met een spectaculaire vuurwerkshow om 20:15 uur.

Screams!

Kan het je niet eng genoeg zijn? Kom dan naar Screams! Hét horror evenement van het oosten. Zombies, horrorclowns en andere monsters nemen op 19 en 26 oktober Avonturenpark Hellendoorn over. Er zijn zeven scare zones, drie spookhuizen waaronder het nieuwe Dark Forest en ca. 150 scare actors! Iedereen vanaf 12 jaar kan van 19:00 uur tot 23:00 uur proberen niet te gillen van schrik. Houd jij het hoofd koel?