‘Help ons redden’ tv-spot genomineerd voor Gouden Loeki

18 Jan 2019

De tv-spot ‘Help ons redden’ van de Dierenbescherming is genomineerd voor de Gouden Loeki 2018.

In de ‘Help ons redden’ campagne wordt het verhaal verteld van de duitse herder Binck. Binck was verwaarloosd door zijn baasje, die niet voor hem kon zorgen. Hij was een hoopje ellende en werd na een tip gered door de inspectie van de Dierenbescherming.

Toen hij werd gevonden was Binck vel over been. Maar na een lange periode van verzorging is Binck nu gelukkig weer een vrolijke en energieke hond. Hij is 14 kilo aangekomen en heeft inmiddels een normaal gewicht. Bovendien is hij geadopteerd. Eind goed, al goed! Het hele verhaal over Binck lees je hier.

Binck staat symbool voor de duizenden dieren in ons land die buiten hun schuld in de ellende terecht komen. Om dieren in nood te kunnen blijven helpen is de Dierenbescherming afhankelijk van leden, donateurs en giften. Welke tv-spot de Ster Gouden Loeki 2018 wint wordt voor de helft bepaald door het Nederlandse publiek.

Als jij de Dierenbescherming wil helpen om meer aandacht te krijgen voor het beschermen, redden en opvangen van dieren, dan kun je jouw steentje bijdragen door te stemmen op de ‘Help ons redden’ campagne.