Help Pake & Beppe de vakantie door!

1 Feb 2014

In de voorjaarsvakantie is er van dinsdag 25 februari tot en met 28 februari 2014 voor kinderen en grootouders in 33 musea en archieven in Friesland van alles te beleven.

Vier dagen lang staan de deuren van alle deelnemende musea en archieven in Friesland open voor jong en oud. Elke instelling organiseert activiteiten voor kinderen en hun grootouders. Van spannende speur- en ontdekkingstochten tot ingewikkelde puzzels of knutselfestijnen. Ook zijn er verschillende wedstrijden waarmee leuke prijzen te winnen zijn. Genoeg keuze voor iedereen dus!

‘Help Pake en Beppe de vakantie door’ wordt dit jaar voor de 13e keer georganiseerd. De vakantie is hét moment om gezellig iets met opa of oma te ondernemen. Spannende en leerzame activiteiten zijn voor grootouders net zo leuk als voor kinderen. Maak de ontdekkingsreis en geniet samen van de Friese schatten uit het verleden en uit de natuur!

Kinderen hebben op vertoon van Pake en Beppe vrij entree (of andere volwassene). Volwassenen betalen de normale toegangsprijs. De meeste activiteiten zijn gratis, soms wordt een kleine vergoeding gevraagd. Ouders zijn natuurlijk ook van harte welkom!

De activiteitenprogramma’s van de deelnemende musea en archieven zijn te vinden op de website www.helppakedevakantiedoor.nl

‘Help Pake & Beppe de vakantie door’ wordt jaarlijks georganiseerd door Museumfederatie Fryslân.