Hero Inside. Ontdek de ware kracht van verbeelding

4 Dec 2023

Wat gebeurt er als striphelden tot leven komen? Ontdek het op Cartoon Network in de gloednieuwe superheldenserie ‘Hero Inside’!

Wanneer striptekenaar Scott plotseling spoorloos verdwijnt, blijven alleen de honderd door hem getekende stripboeken achter op de plek van zijn verdwijning. De stripboeken verspreiden zich door de stad San Francisco, waarna ze uiteindelijk in de handen van de 13-jarige dagdromer Mike en zijn vrienden belanden.

Mike stuit op Scott’s stripboek ‘Crying Man’. Onder het lezen zegt hij hardop “Crying Man”, waarna plotseling de held ‘Crying Man’ uit het boek tevoorschijn komt. Niet alleen ‘Crying Man’, maar overal in de stad verschijnen helden uit de stripboeken van Scott wanneer hun naam hardop wordt genoemd. Doordat Scott’s stripboeken door de hele stad verspreid zijn, beginnen zich al snel overal in de stad vreemde situaties voor te doen.

Er worden helden gezien die werken op een boerderij, huishoudelijke taken verrichten of zelfs stelen en vechten. De helden in deze show hebben echter geen superkrachten zoals Superman of Thor.  Ze zijn een beetje anders en uniek. Ze zijn onvolmaakt en lijken soms vooral erg menselijk … Zullen we deze buitengewone maar imperfecte superhelden ooit gaan begrijpen?

Volg Mike, zijn beste vriend Nick, zijn crush Lucy en stripfanaat Dirk O, terwijl zij zich door de chaos manoeuvreren die wordt veroorzaakt door de levende superhelden. Elke aflevering ontrafelt beetje bij beetje het mysterie van de verdwijning van Scott en de oorsprong van de levende helden.

Hero Inside is vanaf zaterdag 20 januari 2024 te zien op Cartoon Network.