Wallpaper van High School musical

5 nov 2007

Lynn is jarig. Een CD-tje met de liedjes van High School Musical 2 is één van de kadootjes.

Hmmm. De CD hoes is prima geschikt om een achtergrondje voor de computer van te knutselen. Zo gezegd, zo gedaan — zie hier een leuke wallpaper van Highschool Musical 2.

Meer achtergronden van HSM vind je trouwens hierzo

lotte ~ op 19 augustus 2008 om 13:58

jullie zijn allemaal even tof vannesa is super leuk en zac is zo knap en ik wil de drie derect zien super ik heb over jullie gedroomd

Hanne ~ op 9 augustus 2008 om 17:39

Vanesa en zac zijn de leukste maar alle personages zijn de max

charissa ~ op 26 juli 2008 om 10:58

heei zack efron ik vind je kei knap ik zit altijt op men kamer en dan hoor ik je altijt zingen en ik dans altijt mee ik ben smoor velieft op je xxxxxxxxxxxxxx

chayenne ~ op 9 juli 2008 om 20:29

ik houw van vanessa en zac die op ekaar verliefd zyn . high school mucical

chayenne ~ op 9 juli 2008 om 20:27

hey high school waneer komen jullie in suriname jullie zyn de best

Vietjuh ~ op 6 juli 2008 om 9:42

Gabriella is very mooi en kan goed dansen en zingen. Troy lelijk en de rest oook

high school musical ~ op 26 juni 2008 om 17:39

Ik ben hele ergen fan van high school musical ik lees altijd alles over hun. ik kijk ook heel vaak de film's en luister de liedjes in oktober komt high school musical 3 uit ik hoop dat het een leuke film wordt ik weet al waar het over gaat maar dat zeg ik niet!!

shannen ~ op 8 juni 2008 om 17:56

ick vind vanessa en ashley mooi ze zijn me voorbeelden drm ;);) en ze kunnen goed acteren en zingen heb hun cd's en ook die van hsm

shannen ~ op 8 juni 2008 om 17:54

ik heb ook gehoord dat er een high school musical 4 komt en 5 enz. ik kan nie w8en op high school musical 3 heb gehoord dat die in oktober komt in amerika maar ik weet nie of die dan ook in oktober komt in nederland is altijd later maar miss nu nie hoop ick

Maaike de jong ~ op 27 mei 2008 om 16:58

hallo, ik ben maaike ben 10 jaar en ben een super grote fan van High School Muscal. ik vind Vanessa het mooiste van allemaal. en troy is een lekkerding. ik krijg van mijn ouders een High school musical kamer Van een grote FAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lauren ~ op 26 mei 2008 om 17:11

ik vind ze alemaal super niet aleen zac en vanasa ik vind ze wel de mooiste maar de andre zijn ook mooi

samar ~ op 7 mei 2008 om 12:30

ooh en zeg wel dak ik nog op hem ben stiekem dan groetjes de grootste high school musical freak en fan doeiiiiiiiiiiiiii allemaal en niet vergeten ik ben de grootste hsm freak

samar ~ op 7 mei 2008 om 12:27

sooooo erg dat je gedumpt bent door zac maar heb jij die foto gemaakt van je zelf of heefd iemand een ander lijf op ge pakt sooooooooooooooooooo erg maar ik blijf een fan hoor en zeg tegen zac dar hij een betje para is omdat hij je gedumpt heefd

alana ~ op 2 mei 2008 om 18:54

hey zac is zo knap weet iemand zijn msn adress ik vind hem zo hot xxxxx voor zac

venes ~ op 1 mei 2008 om 18:38

IK BEN VENESSA WAT WILLEN JULLIE WETEN???? vertaler jop de kroon in amsterdam moet ik jou vertalen ben dan : 984773 ( 23 euro per woord)

zac ~ op 1 mei 2008 om 18:35

wie wil er wat weten !!! ik wil jullie vragen beantwoorden!!!

alana ~ op 25 april 2008 om 18:16

julli zijn cool en kunnen goed zingen en goed acteren en zac efron is heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel knap of hot

karin ~ op 28 maart 2008 om 18:03

het is hier wel leuk ik bedoel super super en dan ook superleuk

diana ~ op 22 maart 2008 om 10:45

ik vind dat juli heel goot zijn

soraya ~ op 22 maart 2008 om 9:52

gabriella jij bent echt fantastisch je hebt geen problemen met je stem je bent gewwon fantastisch en ik ken al je liedjes vanbuiten

demi ~ op 2 maart 2008 om 19:43

HEYHEY IK BEN BIJ ZAC OP BEZOEK GEWEEST NIEUWTJES: HSM 3 IS AL UIT IN AMERIKA ZAC HEEFT VENESSA GEDUMPT DOOR HAAR NAAKT FOTO'S ASHLEY EN ZAC HEBBEN NU VENESSA ZOU ZIJN ONTSLAGEN BIJ DISNEY VANWEGEN HAAR NAAKTFOTO'S EN LELIJK GEDRAG. MAAR ZE WOUDEN HAAR BIJ DISNEY HOUDEN WANT ANDERS KLOPT DE FILM NIET MEER . DAT WAREN DE MEELTJES PS JULIE KUNEN ALEN VRAGEN AAN MIJ STELEN DAN BEL IK ZEC EN VRAAG AAN HEM HET ANTWOORD. DOEI DOEI XX STIEF ZUSJE VAN ZAC DOEIDOEI DEMI

fabien ~ op 1 maart 2008 om 19:39

wil je info geven over hsm ?

talitha ~ op 29 februari 2008 om 8:23

heejjjzzz ! ik wou een high school musical achtergrond maar op mijn computer kwamen die er altijd heel onduidelijk en heb ik via deze site een goeie gevonden ! echt heel mooi !! ik luister meestal liedjes van high school musical zo mooi . ik ben fan van ze allebij een beedje heel erg !! mijn hele kamer hangt vol posters !! zelf heb ik de dvd's ook 1 & 2 ik heb ook de game en die speel ik heel vaak ! ik ben zoo'n fan van ze en op mijn feestje gingen we karaoke doen van high school musical ! mijn favoriete liedje is :: everyday :: die vind ik zoo mooi !! najaaa doeii talitha

hsm freaky ~ op 26 februari 2008 om 21:28

heey vanessa en natuurlijk troy welk lietje van je zelf vinden jullie het moooist ik vind gotta go my own way en nog meer en troy jij bent super knap(Love) doeg

silvana ~ op 26 februari 2008 om 12:07

gabrielle kan mooi zingen en heeft mooien kleren. en troy kan ook mooi zingen en bastikballan

Hsm freakjuuuh (Lisakuuh) ~ op 19 februari 2008 om 21:29

Zac Efron (troy) da is zo'n knappe !!! Vanessa Anne Hudgens (Gabriella) da is zo'n toffe en een supr mooie !!! ik ben een supr Fan van hsm :D zac en Vanessa is in het egt ook een supr koppel !!! ik hoop dat de 3de rap uit is :D op school noemn ze me al hsm freakjuuh :p bye bye -xxx-+ hsm freakjuuh

demi ~ op 22 januari 2008 om 21:41

ik zal wat vertellen venes en zac hebben niet meer hoor zac en aslhey hebben jamer he ik hoorde dat van zac hij praat engels ik kan hem soms verstaaan en anders probeert hij nederlands voor me te praten ow ik ben zo blij dat ik ze ken hey HSM 3 kom er aan aaaaaaaaaaah ik mog bij een van de nieuwe liedjes zijn nee ik laat geen info los nene.(sory)

demi ~ op 22 januari 2008 om 21:38

julie hebben het over zac en venessa vraag maar raak ik ken ze;p

romany ~ op 19 januari 2008 om 18:25

jullie zijn cool en ik ben op troy verlieft en ik heb gehoort dat jij en gabriella een set zijn ik ben jullie grootste fan

maaikuh ~ op 7 januari 2008 om 17:59

I love High School Musical!!!!!!!!! Ik vind de 1e film ook mooier!

chelle ~ op 3 januari 2008 om 20:38

Voor mij zijn de films gwn mooi maar ik vind de eerste toch beter dat is mijn mening en Troy is zo mooi en Gabriella ook .Nou ieder heeft zijn eigen mening

Hans ~ op 3 januari 2008 om 19:58

Hoi Jasmin, Voor zover ik het op internet heb kunnen nalezen komt het derde deel van High School Musical in het najaar (oktober) van 2008 uit in Nederland ...

Jasmin ~ op 3 januari 2008 om 19:27

Waarom hebben jullie het over mooi en niet mooi? Maakt het echt zo veel uit hoe je eruit ziet? Wat mij juist opvalt in de twee films is hoe goed iedereen zij eigen rol naar voren brengt. Zowel hoofdrollen als bijrollen. Denk bijvoorbeeld aan Kelsie of Jason, ze zeggen niet veel maar toch zijn ze behoorlijk grappig en opvallend. En het zingen en dansen is natuurlijk helemaal geweldig! Er komt toch ook nog een derde movie uit? Weet iemand ook waneer? Geef please antwoord! :)

char ~ op 2 januari 2008 om 13:51

ik ben een fan van vanessa want ik vind haar mooi

Avalon fanis ~ op 30 december 2007 om 20:50

Gabriella en Troy zijn allebij wel mooi ... Voor sommige kinderen weten ze nie wat mooi is ( lol ) Troy is weer mooi voor de meisjes ... En gabriella weer voor de jonges ..

vanessa ~ op 20 december 2007 om 16:17

gabriella je bent mooi je hebt ook mooie kleren aan troj is ook heel mooi die is goed in basket