Hotel Transylvania 3. Monsters Overboard

11 Jul 2018

Bandai Namco Entertainment Europe en Outright Games kondigen met trots de release aan van hun nieuwste computerspel: Hotel Transylvania 3: Monsters Overboard. De videogame is gebaseerd op Sony’s animatiefilm Hotel Transylvania 3: Summer Vacation.

Een mysterieuze storm zorgt ervoor dat Dracula, Mavis en zijn bende aanspoelen op de legendarische Lost Islands. Alleen jij kunt met behulp van de Impa — een schattige crew van kleine wezens — Drac’s Pack weer samen brengen! Leid jouw Impa team door uitdagende missies en verzamel de ontbrekende Frankenstein monsters, Murray de Mummie en Wayne de Weerwolf. Gebruik de afschrikwekkende vaardigheden van de Impa om te strijden tegen gevaarlijke vijanden, geheime schatten te verzamelen en de dag goed door te komen.

Beleef plezier met Drac’s Pack

Betreed de spookachtige wereld van Hotel Transylvania en ontmoet al je favoriete Frankenhomies uit de film. Van Johnny, Frank en Dennis tot kapitein Ericka. Met de geweldige visuals en de humor zoals je die van de franchise gewend bent, speel je lachend jouw eigen monster avontuur.

Ontmoet de Impa

De Impa staan tot jouw beschikking! Deze nieuwsgierige kleine wezentjes volgen jou overal en doen wat jij zegt. Wanneer je de vaardigheden van de op een vampier lijkende Vampa, gravende Wolfimpa, supersterke Frankenimpa en anderen combineert kun je de moeilijkste puzzels oplossen en de gevaarlijkste vijanden verslaan.

Er is nog meer te ontdekken

Verbeter jouw Impa strategieën en duik dieper in de geheimzinnige Lost Islands om verborgen schatten te vinden, geheime boss battles te voeren en snellere routes te ontdekken. De monsterlijke lol houdt niet op!

De Hotel Transylvania 3: Monsters Overboard computergame verschijnt op 13 juli, onder andere op PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en PC.