In december in de bios

7 Oct 2022

Wil de Krokodil

Vanaf 7 december 2022

Wil de Krokodil (Lyle Lyle Crocodile) is de nieuwe live-action / CGI muzikale komedie gebaseerd op de gelijknamige boeken van de Amerikaanse kinderboekenschrijver Bernard Waber. In de film komt het populaire personage Wil uit het boek tot leven en wordt hij wereldwijd geïntroduceerd aan het bioscooppubliek.

Nadat het gezin Primm naar New York verhuist, heeft hun jongste zoon Josh moeite om te wennen aan zijn nieuwe school en om vrienden te maken. Dat verandert allemaal als hij op de zolder van het huis waar ze nu wonen Lyle ontdekt. Lyle is een zingende krokodil die dol is op badderen, kaviaar en goede muziek.

In Wil de Krokodil zijn nieuwe muzieknummers te horen, gezongen door Shawn Mendes, die in de originele versie ook de stem van Wil voor zijn rekening neemt.

De gelaarsde kat 2: De laatste wens

Vanaf 21 december 2022

In het Shrek-universum van DreamWorks Animation beleeft de Gelaarsde Kat een hachelijk avontuur.

Zijn passie voor gevaar en zijn minachting voor veiligheid hun tol hebben geëist. De dappere, vogelvrije Gelaarsde Kat blijkt acht van zijn negen levens te hebben verspeeld. Om die levens terug te krijgen begint hij aan zijn grootste avontuur tot nu toe.

De Gelaarsde Kat maakt een legendarische reis door het Zwarte Woud om de mythische Wensster te vinden en zijn verloren levens terug te krijgen. Aangezien hij nog maar één leven heeft, moet hij zijn trots opzij zetten en de hulp inschakelen van zijn voormalige partner én aartsvijand, de innemende Kitty Poezelpootje.