It Takes Two voor Nintendo Switch

14 Sep 2022

It Takes Two, winnaar van meer dan 90 awards waaronder The Game Awards en Game of the Year van DICE, komt begin november 2022 naar de Nintendo Switch.

Co-op game It takes two voor Nintendo Switch

Nodig een vriend uit met de Friends Pass

Met de port naar Nintendo Switch door Turn Me Up Games, een ervaren studio die gespecialiseerd is in Nintendo Switch-games, kunnen spelers in de lokale co-op van It Takes Two duiken met een tweede set Joy-Cons, een gamepad of door twee Switch-consoles te koppelen. Spelers die de game bezitten kunnen ook een vriend uitnodigen om gratis mee te spelen dankzij de Friend’s Pass.

Gameplay

In It Takes Two proberen spelers het ingewikkelde web te ontrafelen waarin Cody en May verstrikt zijn geraakt door een magische spreuk die ze in poppen heeft veranderd. Ze komen steeds weer voor nieuwe, belachelijke en hilarische uitdagingen te staan, mede door de onvoorspelbaarheid die de levels te bieden hebben.

Of het nu gaat om op hol geslagen stofzuigers, gladde liefdesgoeroes met veel meningen of een nachtclub die dringend een dj nodig heeft: er duiken steeds weer obstakels op die voor hilarische en hartverwarmende momenten zorgen. Kortom: Cody en May moeten goed samenwerken en alles op alles zetten om hun gebroken huwelijk te redden.

Beschikbaarheid

It Takes Two is beschikbaar voor pre-order vanaf 13 september en verkrijgbaar in de winkels en online vanaf 4 november 2022 voor Nintendo Switch, Switch Lite en Switch OLED voor €39,99.